×

PARCUL ACVATIC FISH & PLAY

O platformă de pescuit electrică muzicală pentru copii pe care micii ticăloși o vor aprecia. Are tot ce ai nevoie pentru a atrage atenția copilului și a-l păstra - culori strălucitoare, muzică, lumini, apă. Și știm cu toții cât de mult le place copiilor jocurile „umede”. Deci, hai să ne pregătim de cursă! Umpleți platforma cu cantitatea necesară de apă, glisați butonul de cauciuc în poziția ON pentru a întoarce apa și eliberați rătucile (6 incluse - 3 în 2 culori). Acum apucă undițele și hai să vedem cine le poate prinde primul rățușa!

·      Dimensiuni pachet în cm: 37,5 x 7 x 25

·      Material: plastic non-toxic

·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
48,52 Lei (incl. TVA)
40,77 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
06940
Add to wishlist
Descriere

WATER PARK FISH & PLAY este un joc muzical de pescuit în apă perfect pentru distracție și distracție. Acest joc este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete cărora le place să se distreze cu jocuri de apă și să se bucure de pescuit.

Acest pescuit de rață pentru copii are culori strălucitoare, muzică, lumini și apă care garantează o experiență incitantă și distractivă. Jocul este perfect pentru cei mici răutăcioși care iubesc jocurile „umede” și se bucură de fiecare oportunitate de a se cufunda în lumea distracției cu apă.

Pentru a începe jocul, pur și simplu umpleți platforma cu cantitatea necesară de apă și glisați butonul de cauciuc în poziția ON pentru a întoarce apa. Apoi eliberați rățucile care sunt incluse în set (6 bucăți - câte 3 în 2 culori diferite). Acum este timpul să ridicați undițele și să începeți cursa de prindere a rațelor!

Acest set de pescuit în apă este jucăria perfectă care îți va distra copilul ore întregi. Nu numai că îl va distra pe copil, dar îi va dezvolta și abilitățile motorii, coordonarea și imaginația. Este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu copilul tău și de a crea împreună amintiri de neuitat. FISH & PLAY WATER PARK este cadoul perfect pentru orice copil care iubește distracția în apă și pescuitul.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06940

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12252
56,07 Lei (Fara TVA)
66,72 Lei (incl. TVA)
Set de bucătărie roz, pe care fiecare mică gospodină îl va plăcea. Conține: trei tigăi cu capac, lingură cu găuri, spatulă, cuțit cu tăietură, două căni de ceai, două farfurii, friptură și o cutie cu suc de...
Referinta: 12215
31,85 Lei (Fara TVA)
37,90 Lei (incl. TVA)
Pregătiți vafe delicioase pentru micul dejun și mâncați-le împreună cu mama și tata. Și pentru a face experiența și mai distractivă, dispozitivul are butoane cu sunete. Setul include două vafe gata preparate și un tub...
Referinta: 21567
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Diplodocus verde de pluș care va aduce multă bucurie tinerilor paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut la atingere. Un dinozaur grozav care va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare