×

UNDIȚĂ CU 4 ANIMALE

O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că este distractiv, jocul cu undița este și util pentru că ajută la dezvoltarea activității mentale a copiilor și a încrederii acestora în acțiunile lor.

·       Dimensiunile pachetului in cm: 14 x 38

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
6,34 Lei (incl. TVA)
5,33 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
06978
Add to wishlist
Descriere

LADIA CU 4 ANIMALE ÎN CARTON este jucăria perfectă pentru micii pescari. Oferă o experiență incitantă a jocurilor pentru copii, în timp ce dezvoltă activitatea de gândire a copiilor și încrederea în acțiunile lor.

Această mică undiță este grozavă pentru jocuri distractive în baie, dar poate fi folosită și în afara apei. Cu el, copiii se pot distra și își pot dezvolta abilitățile de pescuit oricând și oriunde.

Animalele din plastic din set pot fi atașate cu ușurință de cârlig. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant pentru copii. Se pot bucura de pescuit încercând să prindă animalele. Acest lucru le dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea.

Undița nu este doar o jucărie distractivă, ci și o jucărie utilă. Ajută la dezvoltarea activității mentale la copii, încurajându-i să gândească strategic și să își planifice acțiunile. Ei trebuie să se concentreze și să-și folosească abilitățile pentru a prinde animalele cu firul de pescuit. Acest lucru îi învață să fie perseverenți și să nu renunțe în fața provocărilor.

În plus, jocul cu undița ajută și la dezvoltarea încrederii copiilor în acțiunile lor. Se simt de succes atunci când prind animalele. Acest lucru îi face să se simtă mulțumiți de realizările lor și să creadă în abilitățile lor.

Lanseta este potrivita copiilor peste 3 ani si este o jucarie ideala pentru baieti si fete. Oferă o experiență interesantă și distracție pentru copii, ajutându-i în același timp să-și dezvolte încrederea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06978

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 21301
34,65 Lei (Fara TVA)
41,23 Lei (incl. TVA)
Lanterna pentru bebeluși din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori drăguțe, zâmbitoare, în culori vesele. Când trageți de sfoară, se aude o melodie blândă și liniștitoare pentru a ajuta copilul să...
Referinta: 09313
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină pe un arc. La atingerea unui buton, pisoiul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bagheta și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 29 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3...
Referinta: 12570
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Set copii de 12 legume - util si obligatoriu pentru bucataria micutei gospodine. Pregătește o supă de legume delicioasă și invită prietenii la prânz, astfel încât jocurile vor deveni și mai distractive. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare