×

PLATFORMĂ MUZICALĂ PENTRU PEȘTIȘORI

Pentru micii pescari, avem o ofertă grozavă – o platformă muzicală rotativă cu 15 pești pe care să-ți exersezi abilitățile de pescuit! Setul contine 2 lansete, ceea ce inseamna ca te poti distra cu prietenii si aranja competitii! Cum functioneaza? Puneți peștele în găuri și glisați comutatorul în poziția de lucru. Platforma se va roti, iar peștii își vor deschide și închide gura periodic. Când se deschid, atunci este timpul să acționezi - alege un pește în culoarea ta, prinde-l și pune-l în recipient! Să vedem cine este cel mai agil și își va prinde peștele cel mai repede!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 22 x 4,5 x 26

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
35,47 Lei (incl. TVA)
29,81 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16059
Add to wishlist
Descriere

O undiță pe un suport rotativ este jucăria perfectă pentru micii pescari. Acest joc de pescuit pentru copii oferă distracție și entuziasm pentru copii, oferindu-le șansa de a-și exersa abilitățile de pescuit.

Setul include o platformă muzicală rotativă cu 15 pești care sunt așezați pe ea. Copiii se pot distra singuri sau cu prietenii organizând concursuri și concurând pentru a vedea cine poate prinde cel mai mult pește.

Cum funcționează această jucărie de pescuit pentru copii? Pur și simplu plasați peștii în fantele platformei și apăsați butonul pentru a porni poziția de lucru. Platforma va începe să se rotească, iar peștii își vor deschide și închide gura periodic. Când peștii deschid gura, este momentul să acționeze. Alegeți un pește în combinația de culori preferată, prindeți-l cu undița și puneți-l în recipient.

Această jucărie este ideală pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copiilor. Trebuie să fie rapizi și atenți să prindă peștele la momentul potrivit. Acest lucru îi provoacă și îi motivează să se străduiască pentru rezultate mai bune.

Undița pe suport rotativ este potrivită copiilor peste 3 ani. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru joaca si sanatatea copiilor. Dimensiunile pachetului sunt de 22 x 4,5 x 26 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat.

Undița pe suport rotativ este un cadou ideal pentru băieți și fete. Oferă distracție și divertisment care îi va ține pe copii ocupați și fericiți. Această jucărie este perfectă pentru a juca în interior sau în aer liber, cum ar fi un parc sau o grădină.

Nu ezita sa ii oferi copilului tau un fir de pescuit in acest joc de pescuit. Îl va distra și îi va dezvolta abilitățile într-un mod distractiv și interactiv. Această jucărie este distracție garantată pentru micii pescari!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16059

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...
Referinta: 16001
18,17 Lei (TVA inclus) 11,45 Lei (Fara TVA) 25%
13,63 Lei (incl. TVA) 18,17 Lei
-25%
Bucurați-vă de vară cu acest joc grozav care este constituit din 2 rachete de plastic și 2 mingi! Potrivit pentru distracție pe plajă, lângă piscină sau în parc, vă va aduce multe zâmbete fericite pe față și amintiri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare