×

DOZATOR APĂ

Un mic dozator care arată exact ca cel real, complet cu o ceașcă de plastic. Tubul este reutilizabil și îl puteți umple cu apă, suc sau orice altă băutură. Singura condiție este ca apa să nu fie fierbinte și sucul să nu aibă bucăți de fructe. Acum știi ce să nu faci pentru a te bucura de mașină mult timp. Și tot ce trebuie să faci este să încarci pur și simplu bateriile. Acum așezați cana și apăsați și țineți apăsat dozatorul pentru a lăsa lichidul să curgă, însoțit de un sunet clopot și efecte de lumină pe afișaj. Aparatul este potrivit pentru casa, gradinita si chiar parc, deoarece are dimensiuni compacte, convenabil de transportat.

·      Dimensiuni pachet în cm: 16,5 x 12,5 x 35,5

·      Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 18 luni.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
06925
Add to wishlist
Descriere

Acest mic dozator arată exact ca cel real și este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze și să se joace cu apa.

Dozatorul pentru copii este conceput pentru baieti si fete si este potrivit pentru copiii peste 18 luni. Setul include și o ceașcă de plastic pe care copiii o pot folosi pentru a se bucura de apă proaspătă sau de alte băuturi.

Tubul dozator este fabricat din plastic non-toxic și este conceput pentru utilizare multiplă. Îl poți umple cu apă, suc sau orice altă băutură preferată a copilului tău. Este important de reținut că apa nu trebuie să fie fierbinte, iar sucul să nu aibă bucăți de fructe pentru a menține dozatorul în stare bună pentru o perioadă lungă de timp.

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați bateriile. Dozatorul funcționează cu 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse). După ce ați încărcat bateriile, introduceți cana și țineți apăsat dozatorul pentru a lăsa lichidul să curgă. Copilul dumneavoastră se va bucura de sunetele distractive și de efectele luminoase de pe afișaj.

Acest dozator este perfect pentru utilizare acasă, în creșă sau chiar în parc. Are dimensiuni compacte, fiind convenabil de transportat și utilizat oriunde copilul dumneavoastră are nevoie de o băutură răcoritoare.

Dozatorul de apă HOME este sigur de utilizat și oferă efecte distractive de lumină și sunet care vă vor impresiona copilul. Nu rata ocazia de a-i oferi această jucărie distractivă și utilă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06925

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06605
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
·     Dimensiuni pachet in cm: 40 x 10 x 20 ·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China
Referinta: 12229
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Servietă din plastic roz cu fermoar și mâner. Deschideți-l și se va transforma instantaneu într-un adevărat salon de coafură cu două etaje! Aranjați parchetul și mobilierul, lipiți autocolantele în locurile...
Referinta: 09388
10,62 Lei (TVA inclus) 6,69 Lei (Fara TVA) 25%
7,97 Lei (incl. TVA) 10,62 Lei
-25%
Pentru toți fanii personajelor vesele - un joc distractiv cu două bile. Doar așezați bilele în locurile lor desemnate și trageți cu butonul galben. ·      Dimensiuni pachet în cm: 20 x 32 x 3 ·      Material :...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare