×

BEBELUȘ VORBITOR

Un bebeluș drăguț care se târăște, care vorbește, râde și cântă o melodie amuzantă. Doar pornește-l de la butonul de pe piept și va deveni instantaneu jucăria ta preferată!

Alegerea opțiunii este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 8 x 13

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Alimentare: 2 x 1,5V AA baterii (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
32,44 Lei (incl. TVA)
27,26 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
13084
Add to wishlist
Descriere

CRAWLING BABY IN A BOX este jucăria perfectă pentru bebeluși pentru fete care te va încânta cu caracteristicile sale drăguțe și distractive. Această păpușă este însoțitorul perfect pentru copilul tău atunci când vrea să se distreze și să se joace.

Drăguțul bebeluș care se târăște a fost creat cu mare atenție la detalii și oferă o experiență incredibil de realistă. Este îmbrăcat în haine luminoase și colorate care îl fac și mai atractiv pentru copii. Doar pornește-l de la butonul de pe piept și va deveni instantaneu jucăria ta preferată!

Acest copil drăguț nu numai că se târăște, ci și vorbește, râde și cântă o melodie amuzantă. Este fabricat din plastic și cauciuc non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru copilul dumneavoastră. Este extrem de puternică și durabilă, astfel încât copilul dumneavoastră se va putea bucura să se joace cu el pentru o lungă perioadă de timp.

CRAWLING BABY IN A BOX a fost testat și aprobat de experți în jucării, astfel încât să fii sigur că copilul tău se va distra în siguranță și sănătos.

Nu ezita și comandă acum această păpușă târâtă și lasă-ți copilul să se distreze și să se joace cu cea mai preferată jucărie a lui!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13084

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13164
35,67 Lei (Fara TVA)
42,45 Lei (incl. TVA)
O păpușă sirenă frumoasă care te va captiva prin aspectul ei atrăgător și mai ales prin coada părului superbă cu paiete strălucitoare! Brațele ei se mișcă în 2 puncte - încheieturi și coate, iar picioarele - la...
Referinta: 12389
62,45 Lei (Fara TVA)
74,32 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale de pluș, cu corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea magică...
Referinta: 09956
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,29 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
O colecție de 8 figurine de animale care locuiesc în diferite părți ale lumii. Suntem siguri că știți prea bine calul, vaca, capra și berbecul. Dar știi unde trăiesc ursul, gorila, tigrul și leul? ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare