×

BEBELUȘ CU DIADEMĂ, SUNETE ȘI PARFUM

Papusa Baby Emily are un corp moale, iar capul, bratele si picioarele sunt din cauciuc. Scoateți banda din compartimentul bateriei pentru a o activa, apăsați-o și veți auzi toate cele 6 sunete! Bebelușul vine cu un biberon și un parfum plăcut de vanilie, ceea ce îl face și mai apreciat!

·       Dimensiuni pachet în cm: 35 x 16 x 18

·       Material: textil , cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 18 luni.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
63,69 Lei (incl. TVA)
53,52 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Galben
in stoc
Referinţă:
03376
Add to wishlist(1)
Descriere

Un bebeluș adormit cu tiara, sunete și miros este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Păpușa Baby Emily este concepută cu un corp moale, făcând-o perfectă pentru îmbrățișare și dragoste. Capul, brațele și picioarele păpușii sunt din cauciuc, ceea ce îi oferă copilului un sentiment de realitate și îl face să se simtă confortabil când se joacă.

Pentru a activa efectele sonore ale păpușii, trebuie să scoateți banda din compartimentul bateriei. Apoi apăsați doar păpușa și veți auzi sunetele dulci, 6 dintre ele! Aceste sunete vor distra și distrage atenția copilului, permițându-i să se bucure și mai mult de jocul său.

Papusa Baby Emily vine cu un parfum placut de vanilie care o face si mai cautata si iubita de copii. Acest parfum va crea o atmosferă confortabilă și calmă în timpul jocului și va contribui la sentimentul de realitate și distracție.

Dimensiunile pachetului păpușii sunt de 35 x 16 x 18 cm, ceea ce o face ușor de transportat și depozitat. Materialele folosite la realizarea păpușii sunt textile și cauciuc de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența jucăriei.

Bebeluș culcat cu tiara, sunete și miros este potrivit copiilor peste 18 luni, făcându-l un cadou ideal pentru o zi de naștere sau altă ocazie specială. Această păpușă va dezvolta imaginația și creativitatea copilului tău, oferindu-i ocazia să se distreze și să se joace în felul lui.

Fabricată în China, această păpușă este jucăria perfectă pentru copii, care vă va distra și amuza copilul pentru o lungă perioadă de timp. Bucurați-vă de momente de joacă și imaginație cu această păpușă minunată cu corp moale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03376

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14372
7,37 Lei (Fara TVA)
8,77 Lei (incl. TVA)
O motocicletă din plastic care va atrage orice mic fan al vitezei rapide. Vine cu un volan detasabil si un aspect atractiv pentru a lua foarte repede locul de cinste printre cele mai preferate jucarii tale! Culorile...
Referinta: 09956
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,29 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
O colecție de 8 figurine de animale care locuiesc în diferite părți ale lumii. Suntem siguri că știți prea bine calul, vaca, capra și berbecul. Dar știi unde trăiesc ursul, gorila, tigrul și leul? ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare