×

SET CEAI DIN CERAMICĂ COLECȚIA ALADIN 15 PIESE

Mini set de ceai din ceramică albă de băut in compania prietenilor sau a părinților. Și mai distractiv este că îl poți colora și picta după cum dorești, cu cele șase culori cu vopsele pe bază de apă incluse în set! Știm că imaginația copiilor este nemărginită și vei crea miracole! Conține: 4 căni cu farfurioare, ulcior, zahăr, ceainic, perie.

·      Dimensiuni pachet în cm: 25 x 4,5 x 19

·      Material: ceramică

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,76 Lei (incl. TVA)
21,65 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12342
Add to wishlist(3)
Descriere

Setul de ceai colorat din ceramica Aladdin contine 15 piese si este perfect pentru copiii carora le place sa se distreze si sa se prefaca mari. Acest set de joacă este perfect pentru fetele cărora le place să organizeze ceaiuri cu prietenii sau cu părinții lor.

Setul include patru cesti cu farfurioare, un ulcior, un vas de zahar si un ceainic. Sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate și sunt foarte rezistente și durabile. Urciorul este ideal pentru a servi băuturi calde, iar zahărul este perfect pentru depozitarea zahărului sau a altor îndulcitori. Fierbătorul este ideal pentru a face ceai sau alte băuturi calde.

Dar cea mai distractivă parte a acestui kit este că îl puteți picta după bunul plac. Există șase culori de creioane pe bază de apă în setul pe care le puteți folosi pentru a face paharele, ulciorul, vasul de zahăr și ceainic mai colorate și unice. Imaginația ta este nelimitată și cu siguranță vei crea minuni cu aceste creioane colorate.

Setul de ceai este perfect pentru copiii cărora le place să imite adulții. Este perfect pentru a te juca cu prietenii sau părinții tăi și îți va oferi ore de distracție și creativitate. Acest set este un cadou ideal pentru fetele cărora le place să-și dezvolte imaginația și abilitățile creative.

Setul de colorat din ceramică este setul de ceai perfect pentru copii. Oferă nu numai distracție și joacă, ci și oportunitatea de a vă dezvolta imaginația și abilitățile creative. Lăsați copiii să se distreze și să creeze lucrări uimitoare și unice cu acest minunat set de colorat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12342

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02576
5,74 Lei (TVA inclus) 3,61 Lei (Fara TVA) 25%
4,30 Lei (incl. TVA) 5,74 Lei
-25%
Este galben. Este nebun și amuzant. Întoarce cheia și vezi cum se mișcă Pokemon, legănându-se ridicol înainte și înapoi. Disponibil individual sau cutie (12 buc.). Prețul este pentru 1 bucata. ·       Înălțimea...
Referinta: 16180
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Blocurile de construcție sunt întotdeauna o provocare pentru copii. Și suntem siguri că setul nostru 2 în 1 va atrage atenția oricărui mic inginer imediat scos din cutie! Cu 209 piese mici disponibile, va trebui să...
Referinta: 12373
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv cu paner care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare