×

SET DE CEAI DIN CERAMICĂ

Mini set de ceai pictat cu flori proaspete. Este format dintr-un ceainic și 4 seturi de căni și farfurioare. Este timpul pentru o petrecere de ceai!

·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 4 x 16,5

·      Material: ceramica

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
13,02 Lei (incl. TVA)
10,94 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12343
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de ceai din ceramică într-o cutie este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să se prefacă mari. Acest set de ceai pentru copii este o modalitate ideală pentru ca aceștia să învețe elementele de bază ale comunicării și obiceiurilor sociale în timp ce se joacă.

Acest set de joacă pentru fete include tot ce aveți nevoie pentru o petrecere grozavă de ceai. Este format dintr-un ceainic și patru seturi de căni și farfurioare. Toate părțile setului sunt realizate din ceramică de înaltă calitate și sunt decorate cu flori proaspete și frumoase. Acest lucru face setul și mai atractiv și mai atrăgător pentru copii.

Setul de ceai din ceramica este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Acest lucru este important deoarece copiii la această vârstă sunt suficient de mari pentru a înțelege și a se distra cu jucării precum acest set de ceai. Totodată, setul a fost creat cu o atenție deosebită pentru siguranța copiilor pentru a-i proteja de eventualele pericole.

Acest set de joacă pentru fete este o modalitate ideală de a dezvolta abilitățile sociale ale copiilor. Ei pot învăța să împartă și să aibă grijă de ceilalți oferind ceai și servind mâncare prietenilor sau păpușilor lor. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a învăța valori importante precum solidaritatea, cooperarea și ajutorul reciproc.

Aceste căni de ceai și ceainice pentru copii sunt cadoul perfect pentru fetițe. Le va plăcea să aibă propriul set de ceai pentru a se distra și a se juca cu prietenii lor. Jucăria este perfectă pentru jocurile de rol, unde copiii se pot preface a fi adulți și pot juca diferite roluri.

Este timpul ceaiului! Cu setul de ceai, copiii se pot distra și pot învăța abilități sociale importante. Este modalitatea perfectă pentru ei de a se comporta ca adulții și de a se distra cu prietenii lor. Lăsați copiii să se bucure de momente interesante cu acest set de ceai frumos și distractiv!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12343

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19076
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Mingi ușoare vesele cu diferite fructe. Atrăgătoare și proaspete, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar joaca cu acestea va fi mai mult decât distractivă! Disponibile în stare umflată sau dezumflată....
Referinta: 05742
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de pompă de apă și saci de rezervor dedicat celebrei serii și celor mai mari fani ai săi! Umpleți rucsacul cu apă, conectați-l la pompă prin furtun și distrați-vă răcorindu-vă în zilele toride de vară! Culorile...
Referinta: 02581
13,02 Lei (TVA inclus) 8,20 Lei (Fara TVA) 25%
9,76 Lei (incl. TVA) 13,02 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu un monstru strălucitor. Faceți o colecție a tuturor figurilor și jucați scene din film. Sau inventează-ți propriul scenariu. Totul este în mâinile tale! ·      Înălțimea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare