×

SET DE BUCĂTARE ROȘU CU LEGUME DIN PLASTIC

Un set de gătit in culorile rosu si negru care va atrage orice mica gospodina si se va potrivi in orice bucatarie. Conține aragaz, oală cu capac, ustensile de gătit și alte lucruri necesare cu ajutorul cărora poți pregăti mâncăruri delicioase. Și pentru a face jocul și mai distractiv, butonul aragazului scoate un zgomot când îl rotești! Ești gata să prepari cel mai delicios prânz?

·       Dimensiuni pachet in cm: 24 x 25

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12393
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul roșu de bucătărie cu legume într-o pungă este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Acest set de joacă oferă posibilități nesfârșite pentru distracția și dezvoltarea imaginației. Cu culorile sale luminoase și detaliile distractive, acest set este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze în bucătărie.

Acest set de bucătărie pentru copii include tot ce aveți nevoie pentru a găti mese delicioase. În ea veți găsi un aragaz, o oală cu capac, ustensile de gătit și alte lucruri necesare. Toate aceste jucării sunt fabricate din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce le face sigure pentru copii.

Una dintre cele mai amuzante caracteristici ale acestui set de gătit pentru copii este că butonul de pe aragaz scoate un zgomot când îl rotești. Acest lucru adaugă realism și distracție jocului și le permite copiilor să se simtă ca niște bucătari adevărați.

Acest set de bucatarie pentru copii este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru a fi sigur și ușor de utilizat pentru mâinile mici. Cu acesta, copiii își pot dezvolta abilitățile de gătit și pot învăța conceptele de bază despre mâncare și preparare a alimentelor.

Setul roșu de bucătărie cu legume este alegerea perfectă pentru toți copiii cărora le place să gătească și să se distreze în bucătărie. Oferă oportunități nesfârșite pentru joc și dezvoltarea imaginației. Cu acest set, copilul dumneavoastră va învăța conceptele de bază ale gătitului și își va dezvolta abilitățile de gândire creativă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12393

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19097
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Îți place să o ajuți pe mama în bucătărie? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12...
Referinta: 14043
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Un camion de construcții din plastic cu o macara care va arăta grozav în colecția dvs. de vehicule. Include o figurină și o șurubelniță cu care poți dezasambla camionul și apoi îl reasamblați. Rapid, ușor și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare