×

SET DE BUCĂTARIE PRINȚESĂ

Un set de gătit colorat, care se va potrivi oricărei bucătării și va atrage orice mică gospodină. Veți găsi o oală și tigaie, 3 ustensile de mâncare/gătit, o farfurie, paner, 4 gogoși cu model, un ou și 2 cârnați deliciosi. Și toate acestea sunt împreună cu o păpușă prințesă, care va face jocurile și mai interesante și mai distractive!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 31,5 x 44,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12448
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucatarie printesa din carton este completarea perfecta pentru orice bucatarie si va incanta orice mica gospodina. Acest set de gătit colorat este conceput pentru a oferi copiilor distracție și imaginație în timp ce se joacă în bucătărie.

În set vei găsi tot ce ai nevoie pentru un bucătar adevărat. Sunt incluse o oală și tigaie, perfecte pentru a găti prefăcut și pentru a pregăti mâncăruri delicioase. De asemenea, setul include 3 ustensile de mâncat/gătit care îi vor ajuta pe copii să învețe să servească și să servească mâncarea. Farfuria și panoul sunt perfecte pentru a servi mâncarea și creează o atmosferă reală la prânz sau la cină.

Dar cea mai interesantă parte a acestui set este păpușa prințesă care a completat totul. Va face jocurile și mai distractive și interesante. Copiii se pot distra pretinzând că sunt bucătari adevărați și creând diferite feluri de mâncare pentru păpușile sau prietenii lor.

Setul este disponibil în diferite culori, iar selecția este aleatorie și în funcție de disponibilitate. Acest lucru îl face și mai distractiv, deoarece copiii nu știu niciodată ce culoare vor primi.

Dimensiunile pachetului sunt de 31,5 x 44,5 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Materialul din care este fabricat setul este plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Acest set de bucătărie este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze în bucătărie. Le va dezvolta abilitățile de gătit și de servire a alimentelor, precum și gândirea și imaginația lor creativă. Lăsați copilul să se bucure de ore întregi de distracție și să se joace cu acest minunat set de bucătărie prințesă din carton.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12448

Fisa tehnica

Livrat
martie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12351
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Drăgălașa valiza este în culoarea preferată a fetiței – roz și este plină de accesorii de care are nevoie orice mic coafor. Veți găsi un uscător de păr, role de păr, 3 agrafe, o oglindă, foarfece și un pieptene. Și...
Referinta: 05688
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
O mitralieră cu un mecanism care va atrage atenția fiecărui copil. Vine la set cu o insignă de poliție, cu o clemă, pentru a face din joc o aventură distractivă! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 38 x 17 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare