×

FRUCTE PENTRU TĂIAT ȘI DESHIDRATAT - 7 BUCĂȚI

Set copii de 5 fructe pentru taiere, cutit si uscator. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Le puteți „tăia” și apoi le puteți pune la loc. Să înceapă distracția!

·       Dimensiuni pachet in cm: 19 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
10,59 Lei (incl. TVA)
8,90 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12467
Add to wishlist
Descriere

Vă prezentăm un set pentru copii de 5 fructe pentru tăiat, un cuțit și un uscător în pungă, care vă va distra copilul ore în șir. Acest set este perfect pentru bucătarii mici cărora le place să se distreze în bucătărie.

Fructele din acest set sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro stabile. Acest lucru permite copiilor să le „tăie” cu cuțitul și apoi să le pună la loc. Așa că se pot bucura de jocul distractiv de tăiere a fructelor în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și imaginația.

Setul include 5 fructe diferite - mar, para, portocala, banana si struguri. Fiecare fruct este fabricat din plastic non-toxic de calitate, care este sigur pentru copii. Sunt luminoase și colorate, ceea ce le face și mai atrăgătoare pentru micii bucătari.

De asemenea, setul include un cuțit din plastic rezistent cu un design sigur care protejează copiii de răniri. Așa că copilul tău se poate simți ca un adevărat bucătar în timp ce „tăie” fructele cu cuțitul.

Acest set pentru copii de 5 tăietoare de fructe, un cuțit și un uscător este perfect pentru jocurile în bucătărie și jocurile de rol. Nu numai că îl va distra pe copil, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile motorii, imaginația și creativitatea. Este fabricat în China și este potrivit pentru copiii de peste 3 ani.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau acest set distractiv si educativ de taietor de fructe, cutit si uscator. Îl va distra și îl va încuraja să-și dezvolte abilitățile în bucătărie. Întrucât setul este realizat din materiale de calitate, poți fi sigur că copilul tău va avea un timp în siguranță.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12467

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12411
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 cuburi cu model, fiecare cu două găuri și un total de 6 elemente în formele corespunzătoare. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru cel mic să potrivească formele...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare