×

SMOOTHIE BLENDER CU FRUCTE

Set de bucatarie pentru copii, care contine 4 fructe pentru taiat, un cutit, o farfurie si un blender. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Așa că le puteți „tăia” și apoi le puteți pune la loc. acum tăiați-le din nou și pregătiți cel mai delicios smoothie din lume!

·       Dimensiuni pachet in cm: 21 x 27

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12468
Add to wishlist
Descriere

Blenderul de tăiat fructe într-o pungă este setul perfect pentru copiii cărora le place să se distreze în bucătărie. Acest set de bucătărie pentru copii include tot ce aveți nevoie pentru a face cel mai gustos smoothie din lume!

In set vei gasi 4 fructe pentru taiere - mar, portocala, banana si struguri. Aceste fructe sunt împărțite în două părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro stabile. Acest lucru permite copiilor să le „tăie” cu cuțitul și apoi să le pună la loc. Astfel copiii se pot distra simulând tăierea fructelor și creând diferite combinații.

Setul include un cuțit și o farfurie, care sunt ideale pentru a servi fructele feliate. Copiii pot învăța să aibă grijă de mâncare și să o servească ca niște bucătari adevărați. Blenderul este perfect pentru amestecarea fructelor și prepararea unui smoothie delicios. Copiii se pot distra simulând procesul de preparare a alimentelor și creând diferite combinații de fructe.

Pachetul setului măsoară 21 x 27 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Materialul folosit pentru realizarea setului este plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest set este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Acest set de bucatarie pentru copii este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor. Se pot distra creând diferite combinații de fructe și învață să aibă grijă de mâncare. Acest set este un cadou perfect pentru micii bucătari și îi va distra ore întregi. Nu rata ocazia de a dezlănțui imaginația culinară a copilului tău cu acest set distractiv și educativ!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12468

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12120
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Tabletă 3D în limba engleză pentru toți micii fani ai filmului și ai aventurilor de gheață ale personajelor! Pe ecran sunt 8 pictograme cu diferite sunete și melodii, una pentru lumină, una pentru mărirea/coborârea...
Referinta: 13222
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Arată complet realist și conține tot ce ai nevoie pentru unghii cu aspect grozav: 4 culori proaspete de lac care se îndepărtează ușor cu apă; 2 culori de...
Referinta: 09953
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
Avem pentru dvs. două tipuri de cărți de colorat grozave cu coperte lucioase! Un tip include 24 de imagini alb-negru și puteți alege între creaturi marine, animale sau fructe și legume. Cealaltă este o carte de basme...
Referinta: 19107
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Iepuraș din plus moale care funcționează cu baterii și care sare. Își mișcă urechile și nasul și scoate sunete drăguțe de iepuraș. Și pentru distracție 100%, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Acum...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare