×

SET BUCATARIE CU BISCUIȚI ȘI OU

Un set minunat de bucătărie pe care micii bucătari îl vor adora cu siguranță. Conține tot ce este necesar pentru fiecare bucătărie - o oală, o tigaie și 5 ustensile de gătit. Prăjiți oul delicios, apoi mâncați prăjitura la desert. Este atât de distractiv!

·       Dimensiuni pachet în cm: 21,5 x 31,5 x 3,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12497
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucatarie din carton pentru biscuiti este jucaria perfecta pentru micii bucatari. Oferă tot ce ai nevoie pentru a găti distractive și creative în bucătăria oricărei copii.

Acest set minunat include o oală, tigaie și 5 ustensile de gătit care sunt perfecte pentru a crea mese delicioase. Micii bucătari pot prăji ouă delicioase sau pot pregăti supe și sosuri delicioase. După aceea, se pot răsfăța cu prăjituri delicioase pentru desert.

Setul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copiii se pot distra și se pot juca în siguranță.

Dimensiunile pachetului sunt de 21,5 x 31,5 x 3,5 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Îl poți lua cu tine la picnic sau îl poți folosi în creșă.

Acest set de bucatarie este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este o modalitate perfectă de a dezvolta creativitatea și abilitățile de gătit ale copilului dumneavoastră. Ei pot învăța să gătească diferite feluri de mâncare și să se distreze creând propriile rețete.

Cu setul de bucatarie pentru biscuiti din carton, copilul tau se va distra si isi va dezvolta abilitatile in bucatarie. Este cadoul perfect pentru micii bucătari și îi va distra ore întregi. Lăsați copiii să învețe să gătească și să se distreze cu acest set grozav de joacă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12497

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...
Referinta: 12290
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Iepuraș, koala și maimuță - micuți veseli în culori strălucitoare care vor face fiecare copil să zâmbească. Alegeți un animal sau luați toată cutia (6 buc.). Pretul este pentru 1 bucata. ·       Dimensiunile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare