×

COSITĂ BILĂ DE SAPUN CU SUNET ÎN CUTIE VERDE

Mașina de tuns iarba cu bule de săpun este una dintre jucăriile must-have pentru vară. Cu aspectul său distractiv, îi va încuraja pe copii să facă activități în aer liber, cum ar fi prefacerea că tund gazonul cu tata. Și întrucât mașina este realizată din plastic rezistent, cu un design care o face stabilă și rezistentă la răsturnare, este potrivită și pentru ca cei mici să-i ajute la primii pași. În orice caz, mașina de tuns iarba îl va inspira pe copil să se joace activ cu nenumăratele bule de săpun, pe fundalul unei melodii plăcute.

Tot in set: lichid pentru bule de sapun - 2 buc.

·      Dimensiuni pachet in cm: 24 x 15 x 30

·      Dimensiunile mașinii de tuns iarbă în cm: 32 x 23 x 47

·      Material : plastic netoxic, lichid cu săpun

·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 1 an.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
Referinţă:
19202
Add to wishlist
Descriere

Mașina de tuns cu bule de săpun cu sunet este jucăria perfectă pentru copii pentru vară. Nu numai că îi va distra pe copii, dar îi va și încuraja să iasă și să se joace în aer liber. Cu această jucărie muzicală cu bule de săpun, copiii se pot distra creând nenumărate bule și se pot preface că tund gazonul împreună cu părinții lor.

Mașina de tuns cu bule este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete cărora le place să se distreze în aer liber. Este un cadou ideal pentru o zi de nastere sau orice alta ocazie care va incanta orice copil. Cu aspectul său distractiv și culorile strălucitoare, această mașină de tuns balon pentru copii va fi un succes pentru micii jucători.

Fabricată din plastic rezistent, mașina de tuns iarbă este stabilă și rezistentă la răsturnare, ceea ce o face potrivită chiar și pentru cei mai mici copii. Este ușor de utilizat și va inspira copilul să se joace activ în aer liber. Cu melodiile sale plăcute, aparatul cu baloane de săpun va crea o stare de spirit veselă și va face jocul și mai distractiv.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie distractivă și interactivă care îl va distra și îi va stimula creativitatea și imaginația. Mașina de tuns cu bule de săpun este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu copilul în aer liber și de a crea împreună amintiri de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19202

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare