×

TIR CU 2 ATV-URI

Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 44 x 9 x 12

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
26,37 Lei (incl. TVA)
22,16 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14423
Add to wishlist(1)
Descriere

TRENUL AUTOBUZULUI CU 2 BUGGIES este jucăria perfectă pentru băieți care îi va distra și îi va alimenta cu o cantitate nesfârșită de imaginație și posibilități de joacă. Acest transport auto pentru copii este fabricat din plastic de înaltă calitate și este potrivit pentru copiii de peste 3 ani.

Cu culorile sale luminoase și vii, TRENUL 2-BUGGY este o adevărată jucărie pentru copii care va atrage atenția oricărui băiețel. Are un mecanism inerțial, ceea ce înseamnă că se mișcă doar folosind puterea mișcării. Acest lucru face jocul și mai interesant și distractiv pentru copiii care se vor bucura de scene interesante și realiste cu camionul lor.

Cu acest camion de transport auto, copiii se pot bucura de ore nesfârșite de joacă și distracție. Ei pot crea diferite scenarii și povești transportând diferite vehicule dintr-un loc în altul. Acest lucru le dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea mișcărilor în timp ce se distrează.

REMORCA 2-BUGGY are dimensiuni compacte, facandu-l usor de transportat si depozitat. Dimensiunile pachetului sunt de 44 x 9 x 12 centimetri, ceea ce il face ideal pentru joaca acasa, dar si pentru joaca in aer liber. Copiii îl pot lua cu ei la picnic sau în parc și se pot distra cu prietenii.

Materialul din care este confectionata REMORCA 2-BUGGY este plastic netoxic, ceea ce o face sigura pentru copii. Se pot distra și se pot juca fără a-și face griji pentru sănătatea și siguranța lor.

TREN AUTOBUZ CU 2 BUGGIES este jucaria ideala pentru copii care va umple copiii de energie si imaginatie. Oferă posibilități nesfârșite de joacă și distracție, dezvoltându-și abilitățile motorii și creativitatea. Lasă-l pe băiatul tău să se bucure de aventuri uimitoare cu acest tren mașină pentru copii!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14423

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16097
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserii cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19094
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Primavara colorata pentru a te juca cu imaginile personajelor din animatia preferata. Potrivită pentru utilizare în exterior sau acasă, spirala distractivă vă va aduce multe momente distractive pentru a deveni cea mai...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14427
37,46 Lei (Fara TVA)
44,58 Lei (incl. TVA)
Un jeep din plastic cu roți de cauciuc, potrivit pentru aventuri extreme! Vine cu un design interesant dedicat unuia dintre supereroii noștri preferați. Este controlat de o telecomandă, se mișcă în toate direcțiile și...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare