×

SET DE CAMION CU 6 MAȘINUTE INCORPORATE

Un camion auto distractiv cu 6 mașinuțe în spatele unei huse din plastic transparente pe care orice băiețel îl va aprecia. Mașinuțele sunt extrem de usoare si se misca silentios si rapid atat inainte cat si inapoi. Camionul în sine are un mâner detașabil și retractabil, ceea ce îl face ușor de transportat și potrivit pentru jocuri distractive chiar și afară!

Culoarea cabinei variază și poate fi diferită de cea din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 41 x 8,5 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
38,51 Lei (incl. TVA)
32,36 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14474
Add to wishlist
Descriere

Geanta cu 6 cărucioare cu ochi este o jucărie distractivă care va impresiona orice băiețel. Acest transportor auto a fost creat cu mare atenție la detalii și oferă oportunități nesfârșite de distracție și joacă.

Carucioarele care sunt incluse in set sunt extrem de usoare si se misca silentios si rapid atat inainte cat si inapoi. Sunt echipate cu ochi care conferă fiecărui cărucior un aspect unic și distractiv. Copiii se vor bucura să se joace cu aceste cărucioare, putând crea diferite scenarii și aventuri.

Suportul auto în sine este echipat cu un mâner care poate fi scos și retras. Acest lucru îl face convenabil de transportat și potrivit pentru jocuri distractive atât acasă, cât și afară. Copiii pot crea diferite situații și pot juca roluri folosind acest tren de valiză.

Culoarea cabinei mașinii poate varia, ceea ce adaugă un plus de surpriză și varietate jocului. Copiii se vor distra creând diferite combinații și scenarii cu aceste cărucioare strălucitoare și distractive.

Această mașină de jucărie este fabricată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China. Acest produs este perfect pentru copiii cărora le place să creeze diferite povești și aventuri cu jucării.

Transportorul auto pentru copii cu carucioare este o jucarie perfecta pentru baieti. Oferă o oportunitate de a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor. Ei pot crea diferite situații și pot juca roluri folosind acest tren de mașini distractiv.

Vagonul este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se joace cu mașinile și să creeze diferite povești și aventuri. Oferă o oportunitate de a dezvolta abilitățile motorii și imaginația copiilor.

Toate acestea fac din setul o jucărie perfectă pentru băieți. Oferă oportunități nesfârșite de distracție și joacă, dezvoltând în același timp imaginația și creativitatea copiilor. Jucăria este perfectă pentru jocuri distractive atât acasă, cât și afară.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14474

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Mașini
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16058
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set grozav de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți...
Referinta: 13130
37,46 Lei (Fara TVA)
44,58 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș adormit purtând o salopetă cu buline și o căciuliță pe cap. Corpul este din plastic, iar capul este din cauciuc. Apăsați mașina de tuns pe piept pentru a auzi sunetele distractive ale bebelușului. În set...
Referinta: 02968
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Zornăitoare rotundă din plastic cu elemente rotative multicolore care emit sunete. Realizată în culori strălucitoare, forme si sunete interesante, zornăitoarea va atrage cu siguranță atenția micuțului tău si îl va...
Referinta: 12252
56,07 Lei (Fara TVA)
66,72 Lei (incl. TVA)
Set de bucătărie roz, pe care fiecare mică gospodină îl va plăcea. Conține: trei tigăi cu capac, lingură cu găuri, spatulă, cuțit cu tăietură, două căni de ceai, două farfurii, friptură și o cutie cu suc de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare