×

CĂRUCIOR ROȘU DIN METAL PENTRU PĂPUȘI

Un cărucior din metal grozav cu buline roșii,  ușor și durabil care va atrage atenția oricărei mici „mame”. Cel mai grozav cadou pentru cea mai ascultătoare fetiță!

·       Dimensiuni pliate in cm: 24 x 9 x 58

·       Dimensiuni in pozitie desfasurata in cm: 24 x 38 x 45

·       Material : plastic netoxic, metal, textil

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12330
Add to wishlist
Descriere

Acest cărucior de păpuși din metal este jucăria perfectă pentru fete. Este realizat din material ușor și durabil, ceea ce îl face ideal pentru joc intens. Căruciorul pentru păpuși este una dintre cele mai populare jucării pentru fete și oferă nenumărate oportunități de distracție și dezvoltare.

Acest minunat cărucior cu buline va atrage atenția oricărei mici „mame”. Cu ea, fiecare fată poate deveni o mamă grijulie și responsabilă, având grijă de păpușile ei. Este ideal pentru joaca in interior sau in aer liber.

Materialele folosite la realizarea caruciorului sunt sigure pentru copii. Este realizat din plastic, metal și material textil, ceea ce îl face puternic și durabil.

Căruciorul pentru păpuși de vară este cadoul suprem pentru cea mai ascultătoare fetiță. Acesta va oferi ore nesfârșite de distracție și va dezvolta abilitățile copilului de îngrijire și responsabilitate. Acest cărucior de păpuși este jucăria perfectă pentru orice fată care adoră să aibă grijă de păpușile ei și să se distreze cu ele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12330

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61046
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
O jucărie distractivă pentru bebeluși care îi va ajuta pe cei mici să recunoască diferite culori și forme și va stimula dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Este format dintr-o...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06411
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
O masă de biliard de masă care arată exact ca cea reală! Potrivit pentru utilizare de către copii și adulți și pentru jocuri distractive acasă, în parc, la piscină sau oriunde doriți! Contine: 10 + 1 bile, 2 stalpi,...
Referinta: 12485
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare