×

LEAGĂN MARE DE PĂPUȘI

Cântă păpușii tale un cântec de leagăn. Și de ce să nu-i spui o poveste înainte de culcare pentru a face sfârșitul zilei și mai fabulos! Datorită formei geometrice a picioarelor, leagănul de pat se va balansa mult timp fără oprire. Folosește-te pentru jocuri de rol, învățându-ți astfel copilul să-și facă patul după somn, să fie mai responsabil și mai concentrat.

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni in cm: 43 x 24 x 24

·       Material : plastic netoxic, textil

·       Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·       Fabricat în Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
82021
Add to wishlist
Descriere

Pătuțul mare pentru păpuși este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Oferă nu numai distracție și divertisment, ci și oportunitatea de a învăța responsabilitate și concentrare.

Acest pătuț frumos a fost creat cu grijă și atenție la detalii. Cu forma sa geometrică și picioarele, se poate balansa mult timp fără oprire. Acest lucru face ca patul balansoar să fie ideal pentru jocurile de rol în care copilul poate învăța să-și facă patul după ce a dormit.

Patutul este fabricat din plastic si material textil non-toxic, ceea ce il face sigur pentru copii. Dimensiunile sale sunt de 43 x 24 x 24 cm, ceea ce o face potrivita copiilor peste 2 ani.

Patul mare de păpuși nu oferă doar o oportunitate de joacă și distracție, ci și de dezvoltare a imaginației și abilităților creative ale copilului. Poate folosi patul pentru a-i cânta păpușii ei un cântec de leagăn și pentru a-i spune o poveste înainte de culcare. Acest lucru va face finalul zilei și mai fabulos și pașnic.

Patul mare pentru păpuși este cadoul perfect pentru orice fetiță. Nu numai că va oferi ore de distracție și divertisment, dar va învăța și copilul să fie responsabil și concentrat. Fabricat în Bulgaria, acest pat pentru păpuși de jucărie este o garanție a calității și siguranței.

Nu ezita sa cumperi patul mare pentru papusi si ofera copilului tau momente de joaca si imaginatie de neuitat. Va fi completarea perfectă pentru colecția de păpuși și jucării a copilului tău.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
82021

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Kimbari / Cimbari
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19070
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată....
Referinta: 09337
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Un bețișor magic strălucitor pe un arc. La apăsarea unui buton, pisoiul prinde viață cu lumini strălucitoare. Scuturați bagheta și se va zgudui vesel. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...
Referinta: 12380
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Deveniți eroul filmului cu această mască uimitoare! Este realizat din plastic robust și are o bandă elastică confortabilă pentru a se potrivi perfect capului micului super-erou. Ești gata să pornești în aventură? ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare