×

CÂNTAR RETRO

Cantar colorat pentru copii, care este un accesoriu obligatoriu pentru orice magazin sau bucatarie. Tuturor copiilor le place jocul de vânzare la supermarket! În același timp, vor dori să cântărească ingredientele pentru mesele lor preferate! Aspectul său seamănă cu dispozitivul real - are o scară de măsurare și un mecanism pentru măsurarea greutății diverselor lucruri. Doar așezați articolul dat pe farfurie și vedeți ce indică săgeata. Desigur, cântarul nu măsoară greutatea exactă, deoarece este destinat divertismentului. Dar jocurile de rol cu el dezvoltă o mulțime de calități utile pentru copii - gândire logică, imaginație, comunicare, abilități sociale și multe altele!

·       Dimensiuni pachet în cm: 16,5 x 16,5 x 22

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16093
Add to wishlist
Descriere

Cantarul intr-o cutie deschisa este jucaria perfecta pentru orice copil caruia ii place sa se distreze in supermarket sau in bucatarie. Acest cântar colorat pentru copii este un atribut obligatoriu pentru orice joc de rol, în care copiii pot cântări produsele pentru mesele lor preferate sau se pot distra ca adevărați negustori.

Aspectul cântarului seamănă cu un adevărat aparat, cu o cântar de măsurare și un mecanism de măsurare a greutății diverselor obiecte. Doar așezați articolul dat pe farfurie și vedeți ce arată săgeata. Desigur, cântarul nu măsoară greutatea exactă deoarece este conceput pentru distracție, dar asta nu reduce distracția și beneficiile jocului cu el.

Jocurile de rol cu cântare dezvoltă o mulțime de calități utile la adolescenți. Prin intermediul acestora, copiii dezvoltă gândirea logică, imaginația, abilitățile de comunicare și abilitățile sociale. Ei pot învăța să negocieze, să fie de acord și să lucreze în echipă în timp ce se distrează.

Cantarul cu cutie deschisa este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce il face sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani si este un cadou ideal pentru baieti si fete. Dimensiunile pachetului sunt de 16,5 x 16,5 x 22 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat.

Această jucărie pentru copii este fabricată în China și este concepută pentru a distra și dezvolta copiii. Supermarketul și bucătăria vor deveni și mai distractive cu acest cântar mecanic de jucărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16093

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 09957
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de joc care te va duce înapoi la epoca dinozaurilor. Conține 12 specii din aceste creaturi preistorice, realizate din materiale complet sigure și gata pentru jocuri distractive ore întregi. ·...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06897
51,56 Lei (TVA inclus) 32,49 Lei (Fara TVA) 25%
38,67 Lei (incl. TVA) 51,56 Lei
-25%
Asamblați această bucătărie minunată pe roți, folosind instrucțiunile detaliate și imaginația, apoi decorați-o cu autocolante lipicioase incluse în set. Pe lângă cuburile tradiționale în diferite dimensiuni și alte...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare