×

POȘETĂ CU CEAS ȘI OCHEARI CU SUPEREROI

Un set distractiv de ceas, poșetă și ochelari, cu imagini cu personaje de desene animate iubite de copii. Ceasul are o curea din silicon moale și un cadran electronic. Poșeta se desface în 3 părți, deschizându-se și închizându-se cu plasturi. Există un compartiment cu fermoar pentru bancnote și/sau monede și 2 buzunare laterale mici. Și ochelarii sunt super jucăuși cu forma lor pentru a face jocurile și mai interesante și mai distractive!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 17 x 3 x 15

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani anul _

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
7,56 Lei (incl. TVA)
6,35 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19140
Add to wishlist(1)
Descriere

Poșeta cu ceas și ochelari „Eroi” este un set vesel care va încânta orice mic fan al personajelor din desene animate. Acest set include un ceas, poșetă și ochelari, toate prezentând imagini cu preferatele copiilor.

Ceasul are o curea din silicon moale și un cadran electronic. Este ideal pentru copiii care învață să recunoască ceasul deoarece are numere clare și un design ușor de înțeles. Cu cureaua moale din silicon, ceasul este confortabil de purtat și nu irită pielea.

Poșeta se desfășoară în 3 părți și are urechi velcro convenabile pentru deschidere și închidere. Este ideal pentru depozitarea bancnotelor si monedelor, deoarece are un compartiment care se inchide cu fermoar, precum si doua buzunare laterale mici. Astfel, copiii își pot păstra banii și obiectele mici într-un loc sigur.

Ochelarii din acest set sunt super atrăgătoare prin forma lor. Sunt concepute pentru a deveni ideale pentru jocurile copiilor, făcându-le și mai interesante și distractive. Ochelarii sunt confectionati din plastic non-toxic si sunt potriviti copiilor peste 3 ani.

Acest set este un cadou ideal pentru copiii care iubesc personajele de desene animate. Fiecare pachet măsoară 17 x 3 x 15 cm și este fabricat în China.

Portofelul „Heroes” cu ceas și ochelari este echipamentul perfect de joacă pentru copii care îi va distra pe copii și îi va face să se simtă ca niște adevărați eroi. Acest set este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete și este perfect pentru joacă și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19140

Fisa tehnica

Livrat
martie 2022
Tema / Eroul
Alții
Mickey Mouse
Paw Patrol
Sofia
Spiderman
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 21548
31,59 Lei (Fara TVA)
37,60 Lei (incl. TVA)
Rață de pluș galbenă cu cioc de cauciuc și panglică de satin la gât. Împingeți-l pe burtă și va începe să cronască, la fel ca și omologii săi adevărați! ·      Dimensiuni în cm: 25 ·      Compozitie: poliester ·...
Referinta: 12448
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Un set de gătit colorat, care se va potrivi oricărei bucătării și va atrage orice mică gospodină. Veți găsi o oală și tigaie, 3 ustensile de mâncare/gătit, o farfurie, paner, 4 gogoși cu model, un ou și 2 cârnați...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare