×

10 SETURI DE CEAS CU 2 MAȘINI ȘI UN SUPER EROU

Un set grozav de ceas, două mașinuțe și o figurină a celor mai iubiți supereroi, dedicat fanilor lor. Ceasul este fabricat din cauciuc moale, arata data si ora, iar cadranul este rezistent la socuri - de ce ar mai avea nevoie un copil! Alegeți un set sau faceți o colecție de mai multe piese - în acest fel jocurile vor deveni și mai distractive.

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 15

·       Înălțimea figurinei în cm: 11

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani anul _

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19153
Add to wishlist
Descriere

Ceasul cu două cărucioare și un erou din carton din 10 specii este un set grozav care va încânta orice mic fan al supereroului. Acest set este perfect pentru joaca si distractie, oferind nu doar un ceas, ci si doua carucioare si o figurina a celor mai iubiti supereroi.

Ceasul este fabricat din cauciuc moale, ceea ce il face confortabil si placut de purtat. Afișează atât data, cât și ora, făcându-l perfect pentru copiii mai mari care sunt deja interesați de timp. Fața ceasului este rezistentă la șocuri, ceea ce înseamnă că, chiar și cu jocul și mișcarea activă, ceasul va rămâne nedeteriorat.

Setul include, de asemenea, două cărucioare care sunt perfecte pentru a crea scene și aventuri diferite. Copiii se pot distra creând diferite situații și roluri folosind cărucioarele și figura supereroului. Acest lucru le va dezvolta imaginația și creativitatea, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de joc și de a se simți ca niște adevărați eroi.

Figura super-eroului este realizată din plastic și reprezintă unul dintre cele mai populare personaje din benzi desenate și filme. Are 11 cm înălțime și este perfectă pentru joacă și colecție. Copiii îl pot folosi pentru a crea diferite scene și aventuri combinându-l cu ceasul și cărucioarele.

Acest set este potrivit pentru copiii peste 3 ani si este realizat din plastic si cauciuc non-toxic. Acest lucru îl face sigur de utilizat și potrivit pentru copii. Setul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Selectarea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate. Aceasta înseamnă că la comanda acestui produs, clientul va primi una dintre cele 10 variante posibile ale figurinei super-eroului. Acest lucru face ca fiecare set să fie unic și interesant de colectat și de colectat.

Toate acestea fac din acest ceas, două cărucioare și set de super-erou un cadou ideal pentru orice băiețel. Oferă nu numai distracție și joacă, dar dezvoltă și imaginația și creativitatea copiilor. Alegeți un set sau faceți o colecție de mai multe - în acest fel jocurile vor deveni și mai distractive și mai interesante!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19153

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Batman
Capitanul America
Hulk
Omul de fier
Pantera neagră
Razbunatorii
Spiderman
Supraom
Thanos
Thor
Ант-Мен / Ant-Man
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01058
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Tigru portocaliu de pluș cu o burtă galbenă și o față care nu poate să nu te facă să zâmbești! Este confectionata dintr-un material placut, moale la atingere, ceea ce îl face automat extrem de potrivit pentru...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 03878
16,05 Lei (TVA inclus) 10,12 Lei (Fara TVA) 25%
12,04 Lei (incl. TVA) 16,05 Lei
-25%
Un copil mic cu suzetă și pălărie care face pipi dacă a mai băut apă. Vine cu o acadea colorată - o pălărie și/sau o sticlă! Și ce se ascunde în acadea ta? ·       Dimensiunile pachetului in cm: 15,5 x 6 x 24,5 ·...
Referinta: 12529
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Un set de joacă cu instrumente pentru coafor, pe care orice mic pasionat îl va aprecia. Și nu doar un set de coafor! Pentru că pe lângă accesoriile de păr – un mic uscător de păr, un pieptene, role și benzi de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare