×
enEnglish roRomână
Welcome

DESPRE NOI

Arm Toys Ltd. este o companie cu mulți ani de experiență în vânzarea de jucării pe piața. Oferim o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri. Ca și companie suntem un importator direct de jucării ce se axează în principal pe comerțul cu ridicata, adică vânzarea de produse în cantități mari.

Prin intermediul site-ului nostru www.armtoys.ro, ARM TOYS Ltd. pune la dispoziție clienților săi o platformă atractivă cu gamă variată de produse și o modalitate excelentă de plasare a comenzilor, după preferințe și în funcție de cantitate dorită la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Compania noastră pune la dispoziție diverse categorii de jucării cum ar fi: jucării mecanice, cu baterii, controlate de la distanță, păpuși, arme de jucărie(pistoale, mitraliere, etc), seturi( costume de carnaval, măști, de coafat și de înfrumusețare, etc), puzzle-uri, mingi, cuburi de construit, jocuri de asociere, jocuri de masă, instrumente muzicale, table educative, cărți de colorat, animale de pluș, jucării din lemn, din plastic, jucării metalice, roboți, figurine Transformers, cărucioare și multe altele. De asemenea oferim spre vânzare categorii de jucării destinate mediului exterior, cum ar fi leagăne, scaune, mese, jucării de apă și nisip dar și jucării specifice evenimentelor speciale cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Crăciun.

În cadrul platformei veți găsi o sumedenie de produse concepute să stârnească interesul celor mici și să-i ajute în procesul de dezvoltare prin stimularea raționamentului și sistemului locomotor. Se știe că jucăriile reprezintă factori esențiali în apariția și dezvoltarea jocului reprezentativ la copii, la dezvoltarea fizică, emoțională și psihică și astfel acestea le permit să descopere lumea în care trăiesc. Mai pe scurt, copii învață prin joacă și o copilărie fericită contribuie definitoriu la formarea unor adulți fericiți! Jucăriile și jocurile educative conferă ocazia copilului să se manifeste și să-și deslușească tendințele personalității!

Pentru o mai bună gestionare a comenzilor vă vom ține la curent cu toate informațiile necesare din momentul plasării comenzii până la livrarea acesteia. Pentru a veni în ajutorul clienților am stabilit un plafon prețuri prin care să putem oferi livrări gratuite, oferte speciale, fără alte costuri ascunse și o onorare a comenzilor cât mai rapidă!

Compania noastră poate asigura distribuția către magazine sau depozitele din toată țara!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați! Doriți să achiziționați o cantitate mare de produse pentru afacerea dumneavoastră? Vă oferim cele mai bune oferte la cele mai bune prețuri de pe piață!

Setări

Setări

Meniul

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare