×

MAȘINĂ DE POLIȚIE CU COMANDĂ RADIO

O mașină sport uimitoare de poliție cu telecomandă pe care fiecare copil o va aprecia! Vine cu un aspect extrem de elegant, se mișcă în 2 direcții - înainte și înapoi. Este o jucărie grozavă pentru colecția dvs. de vehicule!

·      Culoare: alb, negru

·      Dimensiuni pachet în cm: 24 x 10 x 9

·      Alimentare pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Negru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14449
Add to wishlist(1)
Descriere

2 Way Radio Control Police Car este o mașină sport uimitoare de poliție cu telecomandă care va impresiona orice omuleț. Acest model vine cu un aspect extrem de elegant care va atrage atentia tuturor celor din jur. Culoarea sa albă și neagră o fac și mai atractivă și mai elegantă.

Această mașină de poliție se mișcă în două direcții - înainte și înapoi, ceea ce îl face foarte distractiv de jucat. Micii polițiști îl vor putea gestiona cu ușurință și îl vor folosi pentru diverse jocuri și aventuri. Este ideal pentru a crea urmăriri și scene realiste ale poliției.

Dimensiunile pachetului sunt de 24 x 10 x 9 cm, ceea ce il face potrivit pentru a juca atat in interior cat si in exterior. Este ușor și compact, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat.

Mașina este alimentată de 3 baterii AA. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA. Aceasta înseamnă că trebuie să vă asigurați că aveți suficiente baterii pentru a vă bucura de ore nesfârșite de joc cu această mașină de poliție.

Materialul din care este fabricată mașina este plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru este important deoarece copiii pun adesea jucării în gură. Nu există pericol de otrăvire sau alte efecte nocive cu această mașină de poliție.

Această jucărie este potrivită copiilor peste 6 ani. A fost creat special pentru micii polițiști cărora le place să se distreze cu mașinile și să își creeze propriile povești și aventuri. Este ideal pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână, precum și pentru stimularea imaginației și creativității copiilor.

Această mașină de poliție cu control radio cu două căi este fabricată în China. Este una dintre numeroasele jucării pentru copii disponibile pe piață. Face parte din categoria jucării pentru băieți și mașini de jucărie pentru copii. Dacă ești în căutarea ceva pentru a oferi micuțului tău ofițer de poliție, această mașină de poliție este o alegere excelentă. Va fi o completare excelentă pentru colecția de vehicule a copilului dumneavoastră și va oferi multe ore de distracție și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14449

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12124
24,55 Lei (TVA inclus) 15,47 Lei (Fara TVA) 25%
18,41 Lei (incl. TVA) 24,55 Lei
-25%
Oglindă roz pentru domnișoarele cărora le place să se înfrumusețeze. Introduceți bateriile pentru a auzi că oglinda produce o melodie, iar fundița din partea de sus emite o lumină intermitentă. ·       Dimensiunile...
Referinta: 01013
18,15 Lei (TVA inclus) 11,44 Lei (Fara TVA) 25%
13,61 Lei (incl. TVA) 18,15 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în natură! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Are un capac practic -...
Referinta: 16084
67,55 Lei (Fara TVA)
80,38 Lei (incl. TVA)
Un constructor interesant cu 4 turnuri și un tobogan pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Construiți structura pe șantier, încercând să aranjați elementele astfel încât bilele...
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare