×

MAȘINĂ ALBASTRĂ SUPEREROU

O mașină sport rapidă, alimentată cu baterie, dedicată super-eroului și celor mai înfocați fani ai săi! Vine cu un aspect extrem de elegant si in culoarea tipică albastru-roșu. Setați butonul în poziția pornit pentru a vedea mașina în mișcare, întoarcere și emițând lumini strălucitoare, intermitente. Și dacă adăugăm melodia veselă care se aude atunci când se mișcă - distracția este 100% garantată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 22 x 6,5 x 11,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,01 Lei (incl. TVA) 33,34 Lei
-25%
33,34 Lei (TVA inclus) 21,02 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14410
Add to wishlist(1)
Descriere

Mașina super-erou albastră luminoasă este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc mașinile rapide și sportive. Este dedicat unuia dintre supereroii lor preferați și îi va impresiona pe cei mai înflăcărați fani.

Această mașină alimentată cu baterii este proiectată cu un aspect extrem de elegant și este în culoarea tipică albastru-roșu. Luminile LED ale mașinii sunt luminoase și clipesc, făcând-o și mai distractivă și mai atractivă pentru copii.

Pentru a vedea mașina în acțiune, pur și simplu setați glisorul în poziția de lucru. Apoi mașina se va mișca, se va întoarce și va emite lumini, ceea ce creează iluzia că se mișcă cu viteză superioară. Copiii se vor distra urmărind mașina mișcându-se pe podea și învârtindu-se.

Dar distracția nu se oprește doar la mișcare și lumini. De asemenea, mașina vine cu o melodie veselă care se joacă în timpul conducerii. Acest lucru face jocul și mai distractiv.

Mașina super-erou albastră luminoasă este realizată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care se pot distra deja cu jucării mai complexe.

Această mașină de jucărie pentru copii este un cadou ideal pentru băieții care iubesc mașinile sport și supereroii. Ea îi va distra și le va aduce multă bucurie și entuziasm. Această mașină de jucărie pentru copii este de înaltă calitate și durabilitate, ceea ce o face potrivită pentru utilizare pe termen lung și pentru multe jocuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14410

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Capitanul America
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01014
21,18 Lei (TVA inclus) 13,35 Lei (Fara TVA) 25%
15,89 Lei (incl. TVA) 21,18 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului tău preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Există un...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 82008
15,17 Lei (Fara TVA)
18,06 Lei (incl. TVA)
Cântă un cântec de leagăn păpușii tale. Și de ce să nu-i spui o poveste înainte de culcare pentru a face sfârșitul zilei și mai fabulos! Datorită formei geometrice a picioarelor, patul balansoar se va balansa mult...
Referinta: 12557
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un sortator octogonal mare care este ușor de dezasamblat și asamblat. Conține litere, numere și diferite tipuri de forme. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului,...
Referinta: 06988
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Set de 6 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-o punga de plastic. Sunt o completare grozavă la arsenalul tău de distracție de vară, pentru a face sport în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare