×

CONSTRUCTOR SCOOTER 270 PIESE

Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 270 de piese pentru a asambla scuterul minunat ilustrat pe cutie. Folosește instrucțiunile detaliate și imaginația ta și, între timp, nu înceta să te distrezi!

·       Dimensiuni pachet in cm: 38 x 6 x 26

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16095
Add to wishlist
Descriere

Trusa de construcție a scuterului de 270 de piese este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să asambleze și să creeze lucruri. Acest kit de construcție distractiv este similar cu faimoasele jucării Lego și este potrivit pentru constructori puțin mai avansați. Cu el, copiii au posibilitatea de a-și folosi imaginația și de a crea modele grozave.

Setul include 270 de piese care sunt necesare pentru a asambla scuterul minunat care este ilustrat pe cutie. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate, copiii pot asambla cu ușurință modelul, dezvoltându-și astfel abilitățile de construcție și găsind soluții. Cu toate acestea, au și opțiunea de a-și folosi imaginația și de a schimba designul scuterului pentru a-l face pe placul lor.

Constructorul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că se pot distra în siguranță, fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la substanțele nocive. În plus, setul de construcție este potrivit pentru copiii de peste 6 ani, ceea ce îl face ideal pentru copii mici și copii mai mari.

Constructorul este proiectat având în vedere distracția și dezvoltarea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de construcție și creativitatea. Este un cadou ideal pentru copiii mici și băieții mai mari cărora le place să construiască și să creeze.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16095

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16188
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Constructorul de tip Lego este compus din 397 de piese, cu...
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...
Referinta: 12362
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un mini flaut din lemn în culori vesele care cu siguranță va atrage atenția oricărui copil cu afinitate pentru muzică. Robust, ușor și confortabil pentru mâinile mici, flautul colorat va aduce ore în șir de distracție...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare