×

CONSTRUCTOR DE MOTORE 269 PIESE

Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 269 de piese pentru a asambla minunata bicicletă ilustrată pe cutie. Folosește instrucțiunile detaliate și imaginația ta și, între timp, nu înceta să te distrezi!

·       Dimensiuni pachet in cm: 38 x 6 x 26

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16096
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție „Motor 269 parts” este o jucărie distractivă concepută special pentru băieți. Acesta este un kit de construcție tipic, similar cu popularele seturi Lego, care va oferi constructorilor puțin mai avansați o experiență incitantă. Cu cele 269 de piese ale sale, acest constructor oferă posibilitatea de a asambla minunata bicicletă care este ilustrată pe cutie.

Acest constructor este perfect pentru copiii cărora le place să construiască și să creeze lucruri. Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate și al imaginației lor, copiii pot crea o bicicletă unică care îi va distra și inspira. Ei pot folosi diferitele părți pentru a crea diferite modele și pentru a-și dezvolta abilitățile de construcție.

Constructorul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru este important, deoarece adesea pun jucăriile în gură sau le ating cu mâinile.

Acest kit de construcție este potrivit pentru copiii peste 6 ani. Este destinat constructorilor mai avansați care au deja experiență în asamblarea constructorilor. Se vor bucura de provocarea de a asambla bicicleta complexă și de a-și vedea eforturile răsplătite.

Constructorul este proiectat având în vedere siguranța și distracția copiilor, oferindu-le în același timp oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de construcție și imaginația.

Cu constructorul de piese Motor 269, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile de construcție. Ei vor învăța să urmeze instrucțiunile, să asambleze modele complexe și să-și folosească imaginația pentru a crea ceva unic. Acest set de construcție este un cadou ideal pentru constructorii puțin mai avansați, cărora le place să creeze lucruri noi și să se distreze cu construcția.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16096

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12460
3,29 Lei (Fara TVA)
3,92 Lei (incl. TVA)
O greblă pentru copii cu care poți strânge frunze uscate în grădina bunicii sau poți face brazde frumoase în nisipul de pe malul mării. Este confectionată din plastic deschis in culori vii si are o marime potrivita...
Referinta: 12405
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Servietă albastră pe roți cu afișaj și două mânere - obișnuită și telescopică. Și în interior vei găsi o grămadă de rechizite medicale și dentare necesare pentru un examen amănunțit: stetoscop, seringă, lighean,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare