×

SOCOTITOARE DIN LEMN

Socotitoare clasică din lemn, care este primul ajutor al copiilor în însușirea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Este format din 5 rânduri de 10 bile colorate, care îi vor ajuta pe cei mai mici la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților motorii fine, gândirea logică, recunoașterea culorilor și învățarea numerelor.

·       Dimensiunile pachetului in cm: 20,5 x 5 x 19

·       Material: lemn

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
06997
Add to wishlist(2)
Descriere

Abacul din lemn este o jucărie educativă care este ajutorul clasic al copiilor în învățarea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Aceasta este jucăria perfectă pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile de matematică și să se distreze în timp ce se joacă.

Mătura este creată din lemn de înaltă calitate, ceea ce o face extrem de puternică și durabilă. Este format din 5 rânduri cu câte 10 bile de culoare diferite fiecare. Aceste mingi vor ajuta la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților motorii fine, gândirea logică, recunoașterea culorilor, învățarea numărului și multe alte abilități.

Abacul din lemn este inspirat din metoda de predare Montessori, care pune accent pe invatarea si dezvoltarea independenta a copilului. Această jucărie este perfectă pentru copiii care sunt interesați de matematică și doresc să afle mai multe despre ea. Le oferă posibilitatea de a se distra și de a învăța în același timp.

Abacul din lemn este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru preșcolari. A fost creat având în vedere siguranța copiilor și este complet inofensiv pentru sănătatea lor. Jucăria are dimensiunile ambalajului de 20,5 x 5 x 19 cm, ceea ce o face ușor de depozitat și transportat.

Acest calculator student este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să învețe lucruri noi. Este perfect pentru uz casnic, dar poate fi folosit si intr-o scoala sau gradinita. Nu este doar o jucărie educativă, ci și o distracție pentru copii care îi va ține ocupați mult timp.

Prinde abacul din lemn și oferă copilului tău ocazia să se distreze și să învețe în același timp. El va învăța să adună și să scadă numere, să recunoască culorile și să-și dezvolte abilitățile de matematică. Aceasta este jucăria educațională ideală care va ajuta copilul să se dezvolte și să devină mai încrezător în acțiunile și abilitățile sale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06997

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13221
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Un set grozav care cu siguranță va atrage orice domnișoară. Veți găsi o păpușă frumoasă cu o împletitură lungă care îi ajunge aproape până la glezne.Este îmbrăcată într-o rochie bogată, cu o panglică pe piept, iar...
Referinta: 09999
19,09 Lei (TVA inclus) 12,03 Lei (Fara TVA) 25%
14,32 Lei (incl. TVA) 19,09 Lei
-25%
Un set creativ distractiv cu care vei avea ocazia să creezi și să decorezi singur vehicule distractive. Cum funcționează asta? Dizolvați gipsul cu apă în proporțiile obținute pentru a obține un amestec neted, omogen...
Referinta: 14563
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Un camion de transport auto cu 2 niveluri care transportă 4 formule. Cu el vă puteți distra afară sau acasă, puteți lua cărucioarele pe rampă, le puteți transporta, organiza curse și veniți cu diferite scenarii....
Referinta: 16075
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
Un set de 13 jocuri de societate distractive potrivite pentru tineri și bătrâni. Iată-le: Nu fi nebun, șah, table, dame, șah de mare, șerpi și scări, joc de fotbal, curse de cai, aventură spațială, șah cu trenuri,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare