×

VAGOANE DIN LEMN CU ANIMALE ȘI HĂRȚI

Jucăriile din lemn se disting prin durabilitatea lor în timp - nu se zgârie, nu se rup și nu se îndoaie, iar culorile lor nu se estompează. Trenulețul nostru cu animale, este extrem de distractiv și îndeplinește pe deplin toate caracteristicile metodei Montessori - copiii (învață) în timp ce se joacă. Setul conține o locomotivă și 10 vagoane, care se conectează între ele prin intermediul unor cârlige din plastic. Fiecare vagon prezintă un animal diferit și numerele de la 1 la 10. Surpriza este reprezentată de cele 11 cartonașe puzzle incluse, cu aceleași imagini și numere ca și trenul. Lăsați copilul să găsească locurile corecte pe fiecare vagon și carte încercând să pună numerele în ordine. Și în timp ce face acest lucru, ușor și destul de imperceptibil, își va dezvolta și îmbunătăți o grămadă de calități și abilități utile care îi vor fi de folos mai târziu pentru a desfășura diverse activități.

- Dimensiunile pachetului în cm: 28 x 3,5 x 18

- Material: lemn, plastic, metal, carton presat

- Potrivit pentru copii cu vârsta peste 18 luni.

- Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16111
Add to wishlist
Descriere

Vagoanele din lemn cu animale și hărți sunt o jucărie educațională grozavă care vă va distra și învăța copilul. Aceste jucării din lemn sunt extrem de durabile și vor rămâne nedeteriorate în timp. Nu se vor zgâria, nu se vor rupe sau nu se vor îndoi, iar culorile lor nu se vor estompa.

Trenul nostru de animale este perfect pentru copiii care sunt interesați de animale și iubesc să se joace cu trenurile. Setul include o locomotivă și 10 vagoane care se conectează între ele folosind cârlige din plastic. Fiecare tren are un animal diferit pe el și pe el sunt scrise numerele de la 1 la 10. Acest lucru nu numai că îl va distra pe copil, dar îl va ajuta și să învețe numerele în succesiune.

Dar surpriza nu se termină aici! De asemenea, în set sunt incluse 11 cărți de tip puzzle cu aceleași imagini și numere ca și coasterul. Acest lucru oferă copilului o oportunitate suplimentară de joacă. Poate găsi locul corect pe fiecare card încercând să aranjeze numerele în ordine. Acest lucru nu numai că va dezvolta gândirea logică a copilului, dar îl va ajuta și să-și îmbunătățească abilitățile de ordine și succesiune.

Această jucărie este perfectă pentru copiii de peste 18 luni care sunt interesați de animale și iubesc să monteze și să demonteze lucruri. A fost creat după metoda Montessori, care se concentrează pe învățarea prin joc. Deci copilul se va distra și învață în același timp.

Dimensiunile pachetului sunt de 28 x 3,5 x 18 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este realizat din materiale de înaltă calitate, inclusiv lemn, plastic, metal și carton presat.

Această jucărie din lemn este un cadou ideal pentru băieții și fetele cărora le place să se joace cu trenurile și să se distreze cu animalele. Nu numai că îi va distra, ci și le va dezvolta abilitățile și calitățile care le vor fi utile în viitor.

Așa că nu ezitați - comandați căruțele de lemn cu animale și hărți și lăsați copilul să se distreze și să învețe în același timp!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16111

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...
Referinta: 13091
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
O păpușă sirenă frumoasă care te va cuceri prin aspectul său atrăgător și mai ales prin coada superbă cu paiete strălucitoare! Ea vine la set cu o perie de păr și scoici și este gata să vă ducă prin lumea subacvatică...
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare