×

DINOZAUR DE CAUCIUC CU SUNET 2 TIPURI

Dinozaurul nostru de cauciuc cu aspect realist va fi un plus grozav colecției tale de „dinozauri”! Vrei ca el să prindă viață - apasă butonul de pe burta lui și va urlă la fel ca semenii săi din viața reală care au trăit cu miliarde de ani în urmă!

·       Culoare: gri, maro

·       Inaltime in cm: 20 - 22

·       Material: cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Gri
  • Maro
in stoc
Referinţă:
19133
Add to wishlist
Descriere

Jucăria noastră RUBBER DINOSAUR este completarea perfectă pentru colecția ta de dinozauri! Acest dinozaur din cauciuc cu aspect realist te va face să te simți ca parte a lumii antice a dinozaurilor. Vrei ca el să prindă viață și să scoată sunete - doar apăsați mașina de tuns pe burtă și va răcni la fel ca omologii săi din viața reală care au trăit cu miliarde de ani în urmă!

Dinozaurii din cauciuc sunt fabricați în două culori - gri și maro - pentru a se potrivi preferințelor tale și se potrivesc perfect în colecția ta. Înălțimea jucăriei este de aproximativ 20-22 de centimetri, ceea ce o face ideală pentru copiii de peste 3 ani. Este fabricat din cauciuc de înaltă calitate, care este sigur pentru copii și asigură durabilitatea jucăriei de lungă durată.

Jucăria noastră de 2 TIPURI DE DINOZAUR SUNET RUBBER este modalitatea perfectă de a vă distra copilul și de a-l introduce în lumea dinozaurilor. Nu numai că arată realist, dar emite și sunete care seamănă cu vuietul unui dinozaur adevărat. Acest lucru vă va impresiona copilul și îl va distra ore întregi.

Această jucărie din cauciuc este perfectă pentru joacă în aer liber sau în interior. Copiii se pot distra cu ea singuri sau cu prietenii, creându-și propriile aventuri cu dinozauri. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l ușor de controlat și manevrat.

„2 TIPURI DE DINOZAUR DE CAUCUC SUNET” este fabricat în China cu standarde înalte de calitate. Este conceput pentru siguranța și distracția copilului dumneavoastră. Jucăria este ușor de întreținut și de curățat - doar ștergeți-o cu o cârpă moale sau spălați-o cu apă și săpun.

Nu ratați ocazia de a adăuga această jucărie din cauciuc distractivă și realistă la colecția dvs. „DINOZAUR DE CAUCIOC CU 2 TIPURI DE SUNET” este un cadou ideal pentru orice mic fan al dinozaurilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19133

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12297
7,88 Lei (Fara TVA)
9,38 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 23 ·...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06950
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Popicele de bowling colorate, dedicate animației regatul de gheață, sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu acest colorat, micuții nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, dar se vor și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare