×

SET 6 FIGURINE ANIMALE DE FERMĂ

Un set distractiv de 6 figurine de animale de fermă - vacă, oaie, gâscă, găină, iepure și porc. Figurinele sunt realizate din materiale sigure și sunt pregătite pentru ore întregi de joacă!

·       Dimensiuni pachet in cm: 19 x 26

·       Material: cauciuc solid

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,07 Lei (incl. TVA)
7,62 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19086
Add to wishlist
Descriere

Un set distractiv de 6 figurine de animale de fermă, conceput pentru copii peste 3 ani. Acest set oferă posibilități nesfârșite de joacă și divertisment, oferind copiilor posibilitatea de a-și crea propriile povești și aventuri.

Figurile incluse în set sunt o vacă, o oaie, o gâscă, o găină, un iepure și un porc. Sunt fabricate din materiale sigure, potrivite pentru copii. Cauciucul dur din care sunt realizate figurinele le face durabile si rezistente la impact si uzura.

Aceste mini figurine de animale sunt perfecte pentru a se juca acasă, dar pot fi folosite și în aer liber. Copiii își pot crea propriile ferme și pot aranja animalele în moduri diferite. Acest lucru le va dezvolta imaginația și abilitățile creative.

Animale de companie 6 buc. într-un plic este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place animalele și îi place să se distreze cu jucăriile. Acest set îi va distra ore în șir și le va dezvolta abilitățile de a crea povești și de a se juca cu alți copii.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest set distractiv de 6 figurine de animale de fermă. Se vor bucura de ore nesfârșite de joacă și distracție, în timp ce își dezvoltă abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19086

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12389
62,45 Lei (Fara TVA)
74,32 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale de pluș, cu corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea magică...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...
Referinta: 12297
7,88 Lei (Fara TVA)
9,38 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 23 ·...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare