×

SUPEREROI 8 VARIANTE

Cine este super eroul tau favorit? Colectează întreaga colecție de figurine luminoase și pornește într-o aventură, recreând scene din serialul TV sau inventând propriile scenarii!

Pretul este pentru o figurina.

·      Caracter: 8 - alege din butoanele radio

·      Inaltimea figurinei in cm: 23

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
7,25 Lei (incl. TVA)
6,09 Lei (Fara TVA)
Erou
  • Aleatoriu / mix
  • Omul Paianjen
  • Batman
  • Omul de fier
  • Capitanul America
  • Thanos
  • Hulk
  • Omul furnică
  • Supraom
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12377
Add to wishlist
Descriere

SUPERHEROES IN AN ENVELOPE 8 KINDS este o colecție uimitoare de figuri de eroi pentru copii, care va impresiona orice mic fan al supereroilor. Aceste jucării luminoase sunt perfecte pentru băieții cărora le place să se cufunde în lumea fanteziei și a aventurii.

Colecția include opt personaje diferite din care să aleagă. Așadar, copilul tău poate colecta toți supereroii lor preferați și se poate bucura de ore nesfârșite de distracție și joacă. Fiecare figurină are 23 de centimetri înălțime, ceea ce o face perfectă pentru mâinile copiilor.

Figurile sunt realizate din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copiii de peste 3 ani. Acest lucru înseamnă că poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță și fără riscul de substanțe nocive.

Figurinele luminoase sunt perfecte pentru a recrea scene din serialul TV sau pentru a crea propriile scenarii. Copilul tău se poate transforma în rolul super-eroului preferat și se poate bucura de aventuri incitante și bătălii epice.

SUPEREROI ÎN PLIC 8 TIPURI este un cadou ideal pentru orice mic fan al supereroilor. Aceste jucării pentru copii vor dezvolta imaginația și creativitatea copilului dumneavoastră, oferindu-i ocazia să se cufunde în lumea personajelor și să-și creeze propriile povești. În plus, o colecție de figurine luminoase poate fi un plus perfect pentru jucăriile existente ale copilului tău.

Nu rata ocazia de a-ți încânta băiatul cu această jucărie uimitoare. SUPEREROI ÎN PLIC 8 FEURI este cadoul perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau doar pentru bună purtare. Lăsați copilul să se bucure de aventuri interesante și să devină un adevărat super-erou cu aceste figurine luminoase.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12377

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Batman
Capitanul America
Hulk
Omul de fier
Razbunatorii
Spiderman
Supraom
Thanos
Ант-Мен / Ant-Man
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare