×

FIGURINĂ CU 3 CARDURI HUGGIES

Mai ales pentru cei mai înfocați fani ai lui Huggy ! Faceți o colecție cu toate figurinele pentru a face jocul și mai captivant și mai captivant!

Figurinele sunt disponibile individual sau ca un pachet întreg de 16. Pretul este pentru 1 buc.

·       Dimensiuni pachet în cm: 27 x 16,5 x 14

·       Dimensiuni de 1 buc. cutie in cm: 6,5 x 4 x 12

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
12383
Add to wishlist
Descriere

Huggy 3 Card Figure este jucăria perfectă pentru cei mai înfocați fani ai acestor personaje populare. Această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete, ceea ce o face o alegere perfectă pentru orice mic fan Huggy.

Cifra este disponibilă în două versiuni - individual sau într-un pachet întreg de 16 bucăți. Acest lucru le permite copiilor să-și facă propria colecție cu toate figurinele și să se bucure de o joacă și mai interesantă și captivantă.

Figurina este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru este important deoarece jucăriile trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de siguranță. Materialul este puternic și durabil, ceea ce garantează durabilitatea jucăriei și capacitatea acesteia de a rezista la utilizare intensivă.

Silueta Huggy cu 3 cărți este potrivită copiilor peste 3 ani. Aceasta este o vârstă în care copiii încep să-și dezvolte abilitățile motorii fine și imaginația. Această jucărie îi va ajuta pe copii să-și dezvolte aceste abilități, menținându-i în același timp distrați și ocupați.

Nu rata șansa de a te bucura de a te juca cu Huggy și de a colecta întreaga colecție de figurine. Îți vor oferi nenumărate ore de distracție cu aceste personaje populare.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12383

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...
Referinta: 16052
50,65 Lei (TVA inclus) 31,92 Lei (Fara TVA) 25%
37,98 Lei (incl. TVA) 50,65 Lei
-25%
Un joc distractiv cu magneți care va stârni interesul copiilor de toate vârstele și genurile. Setul contine: 10 pesti colorati cu magneti; 2 tije magnetice; 5 cartonașe cu imagini diferite – insecte, litere, fructe și...
Referinta: 16084
67,55 Lei (Fara TVA)
80,38 Lei (incl. TVA)
Un constructor interesant cu 4 turnuri și un tobogan pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Construiți structura pe șantier, încercând să aranjați elementele astfel încât bilele...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare