×

SUPEREROU ALBASTRU CU MASCĂ ȘI SABIE LASER

Un alt set grozav din serialul dedicat supereroilor celebrei producții cinematografice și fanilor acestora. Conține o mască, o figurină și o sabie laser cu 4 discuri. Transformă-te în personaj și distrează-te așa cum îți dictează imaginația! Și știm că este nelimitat !

·       Dimensiuni pachet in cm: 48 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05733
Add to wishlist
Descriere

SUPEREROU ALBASTRU CU MASTĂ ȘI SABIA LUMINANTĂ PE CARTON este un alt set grozav din seria dedicat supereroilor și fanilor lor. Acest set este perfect pentru toți băieții cărora le place să se transforme în personajele lor preferate și să se distreze cu ele.

Masca inclusă, figurină și împușcător cu sabie cu 4 discuri le permit copiilor să devină adevărați supereroi și să experimenteze aventuri uimitoare. Masca este realizată din plastic non-toxic și este concepută pentru a se potrivi confortabil pe fața copilului.

Figura reprezintă un super-erou într-un costum albastru și mască, care este gata să protejeze lumea de rău. A fost creat cu atenție la detalii și este perfect pentru joc și colecție. Tragatorul cu sabie laser este foarte distractiv pentru micii supereroi. Este echipat cu discuri speciale care pot fi trase cu ajutorul sabiei. Copiii se pot distra pretinzând că se luptă cu răufăcătorii și își pot folosi superputeri pentru a salva lumea.

Acest set de joacă este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este fabricat din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță. Dimensiunile pachetului sunt de 48 x 23 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Produsul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

SUPEREROUL ALBASTRU CU MASTĂ ȘI SABIA DE FULGER este jucăria perfectă pentru copii pentru toți băieții cărora le place să se transforme în eroii lor preferați și să experimenteze aventuri uimitoare. Acest set de joaca va dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, oferindu-le posibilitatea de a se simti ca niste supereroi adevarati. Lăsați copiii să se distreze și să devină eroi ale căror fapte imaginative nu au limite!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05733

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Capitanul America
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12485
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile...
Referinta: 09746
40,94 Lei (TVA inclus) 25,80 Lei (Fara TVA) 25%
30,70 Lei (incl. TVA) 40,94 Lei
-25%
Un pui mic drăguț într-un ou, care va atrage invariabil atenția fiecărui copil. Încărcați bateriile pentru a vedea cum se mișcă oul, în timp ce deschideți și închideți, strălucind și cântând un cântec vesel pentru...
Referinta: 14549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Un set de 4 mașini mici specializate pentru desfășurarea diferitelor activități - un camion cu macara, un autocisternă, un camion de gunoi și un basculant. Vehiculele au un mecanism de tragere înapoi , care va face...
Referinta: 05715
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set de cowboy cu pușcă cu două țevi, 3 cartușe, batic roșu și ecuson de șerif. Ai tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy, iar când adaugi sunetele trositoare pe care le vei auzi de fiecare dată când apeși...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare