×

SET DE FIGURI PĂIANE CU ARBALETĂ ȘI MASTĂ ÎN CUTIE

Un alt set grozav din serialul dedicat supereroilor și fanilor lor cei mai înfocați. Conține o figură a unuia dintre cele mai iubite personaje, o mască și o armă - o arbaletă cu sunet și lumină. Fii parte din aventură recreând scene din film sau inventând noi scenarii!

·       Dimensiuni pachet în cm: 41 x 5,5 x 28,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru arbaletă: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12475
Add to wishlist
Descriere

Figurina Păianjen cu arbaletă și mască într-o cutie este jucăria perfectă pentru orice mic super-erou. Acest set de joacă este special conceput pentru băieții cărora le place să se distreze cu figurine și să plece în diferite aventuri.

Setul include o figură a unuia dintre cei mai populari supereroi, care este gata să protejeze lumea de răufăcători. Silueta este realizată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Cu el, copiii se pot distra recreând diferite scene sau inventând propriile aventuri.

Setul include și o mască care completează imaginea super-eroului. Masca este ușoară și confortabilă de purtat, iar copiii se pot simți ca niște adevărați eroi atunci când o poartă. A fost creat cu atenție la detalii și este perfect pentru jocuri de rol și carnavale.

Dar cea mai interesantă parte a trusei este arbaleta. Este echipat cu sunet și lumină, ceea ce îl face și mai realist și mai distractiv de jucat.

Setul este potrivit pentru copii peste 3 ani. Este proiectat având în vedere siguranța și distracția. Toate materialele utilizate pentru fabricarea trusei sunt non-toxice și sigure de utilizat.

Cu acest set de joaca, copiii se vor distra si isi vor dezvolta imaginatia si creativitatea. Ei vor putea să se transforme în personajul lor preferat și să creeze diferite aventuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12475

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14372
7,37 Lei (Fara TVA)
8,77 Lei (incl. TVA)
O motocicletă din plastic care va atrage orice mic fan al vitezei rapide. Vine cu un volan detasabil si un aspect atractiv pentru a lua foarte repede locul de cinste printre cele mai preferate jucarii tale! Culorile...
Referinta: 12317
28,80 Lei (TVA inclus) 18,15 Lei (Fara TVA) 25%
21,60 Lei (incl. TVA) 28,80 Lei
-25%
Jucărie lebădă din plastic care este extrem de interesantă prin caracteristicile sale! Trageți butonul de pornire în poziția de lucru și se va auzi o melodie veselă. Încărcați un disc în proiector pentru a vă bucura...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare