×

JOC DE SOCIETATE 5 ÎN 1

Set de jocuri grozav 5 în 1, potrivit pentru toate vârstele. Veți găsi o masă de fotbal pe picioare cu 22 de piese de jucători, un mini coș de baschet cu 3 mingi, 2 bețe de hochei pe gheață cu puc, 10 mini-pinci de bowling și o minge, precum și un baston de golf cu o minge. Care este jocul tău preferat?

·       Dimensiuni pachet in cm: 55 x 6 x 35

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
97,07 Lei (incl. TVA)
81,57 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19066
Add to wishlist
Descriere

Jocul de masă 5 în 1 este un set grozav de joacă care oferă o varietate de sporturi pentru copii și jocuri de familie potrivite pentru toate vârstele. Acest set este perfect pentru distracție și divertisment pentru copii și adulți deopotrivă.

Unul dintre jocurile preferate din acest set este jocul de fotbal. Vine cu 22 de figuri de jucător și oferă momente incitante de competiție și strategie. Copiii se vor bucura de joc în timp ce își dezvoltă abilitățile de fotbal și spiritul competitiv.

Un alt joc distractiv din acest set este baschetul. Mini coșul de baschet vine cu 3 mingi și oferă o oportunitate de a antrena precizia și coordonarea mâinii. Jocul de baschet este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile sportive și de a te distra cu întreaga familie.

Pentru iubitorii de hochei, acest set oferă 2 bețe și un puc. Copiii se vor bucura să joace hochei prin dezvoltarea echilibrului și a coordonării corpului. Aceasta este o oportunitate excelentă de a concura cu prietenii și de a te distra pe gheață.

Setul include, de asemenea, 10 mini ace de bowling și o minge. Este jocul perfect pentru distracție și competiție între prieteni și familie. Copiii vor învăța să dezvolte acuratețea și strategia în timp ce se distrează cu acest joc clasic.

Un alt joc distractiv pe care îl oferă acest set este golful. Clubul și mingele grozave de golf vă vor oferi momente interesante de joc și competiție. Golful este o modalitate excelentă de a dezvolta precizia și strategia în timp ce vă bucurați de joc cu prietenii și familia.

Acest set de joacă oferă o varietate de sporturi pentru copii și jocuri de familie care vă vor distra și vă vor dezvolta imaginația și abilitățile sportive. Indiferent dacă ești copil sau adult, acest set este perfect pentru distracție și competiție între prieteni și familie. Alege jocul tău preferat și bucură-te de multe ore de distracție și divertisment.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19066

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14375
11,80 Lei (TVA inclus) 7,44 Lei (Fara TVA) 25%
8,85 Lei (incl. TVA) 11,80 Lei
-25%
Jucărie mică multifuncțională 2 în 1 pentru toți micii constructori – excavator și buldozer. Cupa și încărcătorul frontal sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină! Scoateți...
Referinta: 03582
5,43 Lei (TVA inclus) 3,42 Lei (Fara TVA) 25%
4,07 Lei (incl. TVA) 5,43 Lei
-25%
Bebeluș din plastic, cu cap de cauciuc și brațe și picioare mobile. Bebelușul se află într-un coș roz cu mâner confortabil, astfel încât să îl poți purta oriunde cu tine. ·       Lungimea bebelușului în cm: 8 ·...
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...
Referinta: 14371
39,41 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,41 Lei
-25%
Un tren de viteza electric pe care fanii acestui tip de jucarie il vor aprecia cu siguranta. Vine cu un aspect, sunete, lumini atractive și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie! ·       Dimensiuni in cm:...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 19021
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Mini coș de baschet cu plasă pe care o poți instala oriunde vrei. Conceput pentru fanii tineri și bătrâni ai jocului, acasă, în curte sau chiar la birou. Setul conține două mingi cu care sa îți dezvolți abilitățile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare