×

SET ȘAH MAGNETIC

Șah magnetic, potrivit pentru toate vârstele și genurile. Ușor de transportat datorită plăcii compacte, pliabile și convenabil de utilizat oriunde - acasă, pe plajă și chiar și în parc. Distracție minunată pentru întreaga familie! Și să câștige cel mai bun!

·       Dimensiuni pachet in cm: 24 x 12 x 4

·       Material: PVC

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16011
Add to wishlist(2)
Descriere

Magnetic Chess este un joc de masă care este potrivit pentru toate vârstele și genurile. Este ideal pentru familiile care caută distracție și distracție împreună. Acest joc de masă pentru familie este perfect pentru copiii și adulții cărora le place să joace șah și doresc să se distreze împreună.

Șahul magnetic este fabricat din material PVC de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și puternic. Este pliabil și compact, făcându-l ușor de transportat și convenabil de utilizat oriunde - acasă, la plajă și chiar și în parc. Indiferent unde vă aflați, vă puteți bucura de joc și vă puteți distra alături de cei dragi.

Șahul magnetic este o modalitate ideală de a dezvolta abilitățile de strategie și logică. Îi ajută pe copii să-și dezvolte gândirea și să învețe să ia decizii strategice. De asemenea, jocul de șah îmbunătățește concentrarea și atenția provocând jucătorii să gândească în viitor și să anticipeze mișcările adversarului.

Sahul magnetic este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce il face ideal pentru familiile cu copii mici. Este sigur de jucat și nu conține părți mici care pot fi înghițite. Cu acest joc, copiii se pot distra și pot învăța elementele de bază ale șahului în timp ce își dezvoltă abilitățile de gândire și strategie.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a vă bucura de jocul de șah. Acesta este jocul de masă perfect pentru familiile care doresc să petreacă timp de calitate împreună. Să ne distrăm și să câștige cel mai bun om!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16011

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O tablă magnetică cu un stilou dedicat filmului și celor mai înfocați fani ai săi. Pe el poți desena orice imagine pe care o creează imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă -...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 61056
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Și pe lângă faptul că este super distractiv , jocul cu ei îl ajută pe copilul să-și îmbunătățească concentrarea și coordonarea, să-și...
Referinta: 13071
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Un set grozav dedicat fanilor personajelor din animația preferată și aventurilor lor pe zăpadă! Conține 4 păpuși drăguțe care arată exact ca cele două prințese, cu care poți juca scene din film sau poți veni cu noi...
Referinta: 13181
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care te va face sa stralucesti de bucurie! Veți găsi 4 culori de lac de unghii, o pilă cu sclipici, un separator de unghii de la picioare, margele și elastice pentru brățări și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare