×

MASĂ MARE DE BILIARD DIN LEMN

O masă de biliard din lemn concepută pentru copii mari și părinți. Potrivit pentru jocuri acasa sau in curte, va aduce o multime de emotii pozitive si distractie intregii familii! Setul include 2 stâlpi, 16 bile, triunghi de plastic, cretă albastră, perie de curățare.

·       Dimensiuni pachet în cm: 83 x 45 x 8

·       Dimensiuni masa in cm: 81,5 x 43 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
273,07 Lei (incl. TVA)
229,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19151
Add to wishlist
Descriere

Biliardul din lemn este jucăria perfectă pentru copiii mari și părinții lor. Aceasta masa de biliard din lemn este conceputa pentru jocuri acasa sau in curte si va aduce o multime de emotii pozitive si distractie intregii familii!

Această masă de biliard pentru copii este realizată din lemn și plastic de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și distracție pentru o lungă perioadă de timp. Cu dimensiunile mesei de 81,5 x 43 x 17 cm, este suficient de mare pentru a oferi un spațiu de joc confortabil. Pachetul are dimensiuni de 83 x 45 x 8 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat.

Setul include toate accesoriile necesare pentru joc - 2 stâlpi, 16 bile, un triunghi de plastic, cretă albastră și o perie de curățat. Aceasta înseamnă că puteți începe să jucați imediat după despachetarea produsului. Bețișoarele sunt confortabil de ținut și ușor de controlat, făcând jocul potrivit pentru copiii de peste 6 ani.

Această masă de biliard din lemn este fabricată în China cu standarde înalte de calitate și siguranță. Este conceput pentru distracția și distracția copiilor, în timp ce le dezvoltă abilitățile motorii fine și coordonarea.

Piscina din lemn este jucăria perfectă pentru băieții și fetele cărora le place să se joace biliard. Oferă o oportunitate de a crea propriile reguli și strategii, care dezvoltă gândirea logică și creativitatea copiilor.

Această masă de biliard pentru copii este cadoul perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială. Va distra copiii și părinții în timp ce creează amintiri speciale și legături de familie. Fie că te joci acasă sau în curte, această masă de biliard din lemn îți va oferi multe ore de distracție și râs.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19151

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 61008
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un jeep militar cu un aspect atrăgător pe care orice omuleț îl va aprecia pe măsură. Vine cu o caroserie verde strălucitoare, un compartiment spațios pentru 4 locuri cu portbagaj și cauciucuri masive care vor depăși...
Referinta: 12350
14,92 Lei (Fara TVA)
17,75 Lei (incl. TVA)
Un kit special de frumusețe pentru micile prințese speciale! Vei fi superbă la petrecere cu el, pentru ca acesta contine tot ce iti trebuie - o paleta mica cu 6 culori de fard de pleoape, o oglinda trandafiri cu capac...
Referinta: 61057
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling colorate, „deghizate” în iepurași, sunt un plus vesel la jocurile copiilor. Cu ei, micuții răutăcioși nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, ci și se vor distra împreună cu...
Referinta: 12495
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O bufniță drăguță de pluș cu burtă de plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Îl va însoți în fiecare noapte în lumea magică a viselor, liniștindu-l și ajutându-l să adoarmă dulce. Bufnița...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare