×

COARDĂ DE SĂRIT 2 CULORI

Coardă de sărit pentru copii cu manere din plastic colorat, ideală pentru sporturi in aer liber și de ce nu acasă! Ușoară și confortabilă de ținut cu mâinile mici, va contribui la menținerea unei bune condiții fizice și va provoca nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor!

·       Culoare: albastru, roz

·       Dimensiunile pachetului in cm: 12,5 x 3 x 27

·       Material : plastic netoxic, frânghie textilă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
6,95 Lei (incl. TVA)
5,84 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
06984
Add to wishlist
Descriere

Coarda de sarit din carton pentru copii 2 culori este jucaria perfecta pentru copii, care ii va distra si le va stimula activitatea fizica in aer liber. Este perfect pentru a te juca in curte, in parc sau chiar acasa. Cu manerele sale colorate din plastic, atrage atentia copiilor si ii face sa se distreze si sa se joace cu placere.

Coarda este ușoară și confortabilă de apucat de mâinile mici, ceea ce o face potrivită pentru copiii de toate vârstele. Este realizat din plastic si material textil non-toxic, ceea ce asigura siguranta copiilor atunci cand se joaca. Coarda este suficient de lungă pentru a permite copiilor să sară liber, fiind în același timp suficient de puternică pentru a rezista la jocul intens.

Această frânghie pentru copii este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Culorile albastru și roz ale frânghiei o fac atractivă pentru ambele sexe. Copiii pot alege culoarea care le place cel mai mult și se pot distra cu frânghia în compania prietenilor sau a familiei.

Această frânghie nu este doar o jucărie distractivă, ci și o modalitate excelentă de a menține o condiție fizică bună. Săritul cu coarda este un antrenament excelent care ajută la îmbunătățirea sistemului cardiovascular și la întărirea mușchilor. Copiii se pot distra și se pot mișca în același timp, ceea ce este esențial pentru sănătatea și dezvoltarea lor.

Această frânghie pentru copii este jucăria perfectă pentru jocurile în aer liber. Copiii il pot folosi in parc, pe plaja sau chiar in gradina de acasa. Este compact și ușor de transportat, făcându-l convenabil pentru toate condițiile.

Coarda de sărit pentru copii nu numai că va distra copiii și le va stimula activitatea fizică, ci va aduce și nenumărate zâmbete fericite pe chipul lor. Copiii se vor bucura să se joace cu frânghia și vor crea amintiri de neuitat cu ea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06984

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01014
21,18 Lei (TVA inclus) 13,35 Lei (Fara TVA) 25%
15,89 Lei (incl. TVA) 21,18 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului tău preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Există un...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare