×

LEAGAN CU FLUIER TECHNOK 3 CULORI

Leagăn colorat din plastic cu frânghii, potrivit pentru curte sau agățat de tavan acasă. Scaunul este confortabil de utilizat datorită formei sale și este, de asemenea, asigurat cu un limitator frontal detașabil. Și pentru a face jocul și mai intrigant, leagănul este echipat cu o imagine veselă și un fluier.

Potrivit pentru copii de până la 20 kg.

·      Culoare: albastru, verde, rosu

·      Dimensiuni scaun in cm: 36 x 36 x 40

·      Lungimea frânghiei în cm: 110

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
60,66 Lei (incl. TVA)
50,97 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
59003
Add to wishlist
Descriere

Leagănul este completarea perfectă pentru casa sau curtea copiilor. Este fabricat din plastic rezistent și sigur, ceea ce îl face potrivit pentru copiii de până la 20 kg. Sezutul leaganului este confortabil si functional, cu o forma care ofera confort in timpul jocului. În plus, leagănul este asigurat cu un opritor frontal detașabil care împiedică căderea copiilor.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui leagăn este fluierul, ceea ce îl face și mai distractiv și intrigant pentru copii. Fluierul poate fi folosit ca element suplimentar al jocului și oferă copiilor noi oportunități de divertisment.

Acest leagăn de frânghie pentru copii este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Cu culorile strălucitoare - albastru, verde și roșu, va fi un plus excelent pentru orice spațiu pentru copii.

Materialul din care este realizat leagănul este plastic netoxic, care este sigur pentru sănătatea copiilor. Produsul este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în Ucraina, garantând calitate și durabilitate înaltă.

Cu leagănul, copilul tău se va bucura de ore întregi de distracție și se va juca în aer liber sau în interior. Este o modalitate ideală de a stimula activitatea fizică și dezvoltarea copiilor, oferindu-le posibilitatea de a se distra și de a se dezvolta într-un mod distractiv și interactiv.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59003

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05649
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
O arbaletă interesantă cu săgeți moi și sigure, un toc și două ținte. Încărcați săgețile în toc, așezați-le în locul destinat, întindeți coarda arcului. Să vedem cât de repede loviți ținta chiar în mijloc! ·...
Referinta: 06933
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Acest set de cuburi de construcții este conceput special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 26 de elemente a căror aranjare este ușoară și plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si...
Referinta: 06891
31,23 Lei (TVA inclus) 19,68 Lei (Fara TVA) 25%
23,42 Lei (incl. TVA) 31,23 Lei
-25%
Fier de culoare roz pentru copii, dedicat animației preferate a multor fete. Este livrat complet cu un coș de haine și două umerașe. Are sunet, efecte de lumină, vibrații și chiar funcționează cu apă! Faceți o...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare