×

LEAGAN PLASTIC CU SPATE ÎNALT 4 CULORI

Leagăn pentru copii din plastic cu frânghii puternice, potrivit pentru instalare în curte sau agățat de tavan acasă. Scaunul este confortabil de utilizat datorita formei sale anatomice si a spatarului inalt. De asemenea, este asigurat cu o centură de siguranță care se fixează cu o cataramă din plastic.

Sarcina maxima - 20 kg.

·      Culoare: verde, albastru, rosu, roz

·      Dimensiuni in cm: 35 x 40 x 43

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Verde
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
59010
Add to wishlist
Descriere

Leagănul din plastic pentru copii cu frânghii rezistente este completarea perfectă în curtea copiilor sau chiar în camera de joacă de acasă. Este potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți, oferindu-le o experiență interesantă și distracție.

Sezutul leaganului este special conceput cu o forma anatomica si un spatar inalt, ceea ce il face extrem de confortabil de utilizat. In plus, este asigurata cu o centura de siguranta care se fixeaza cu catarama din plastic, asigurand siguranta copilului in timpul jocului.

Sarcina maximă a leagănului este de până la 20 kg, ceea ce îl face potrivit pentru copiii de peste 2 ani. Are patru culori diferite - verde, albastru, roșu și roz, permițând copiilor să aleagă culoarea preferată.

Acest leagan pentru copii este compact si usor de instalat atat in curte cat si in interiorul locuintei. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru sănătatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59010

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...
Referinta: 09539
5,61 Lei (Fara TVA)
6,68 Lei (incl. TVA)
Bulele preferate de săpun ale tuturor si data aceasta vin la noi sub formă de sabie. Pur și simplu înmuiați în soluția de săpun, dizolvați-vă și bucurați-vă de numeroasele bule frumoase care vor fi presărate în jur....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare