×

LEAGAN PLAIN TECHNOK 4 CULORI

Leagăn pentru copii din plastic cu frânghii puternice, potrivit pentru instalare în curte sau agățat de tavan acasă. Scaunul este confortabil de utilizat datorită formei sale anatomice și este asigurat cu o centură de siguranță moale care se fixează cu o cataramă din plastic.

Sarcina maxima - 20 kg.

·      Culoare: verde, albastru, roșu, ciclamen

·      Dimensiuni in cm: 36 x 31 x 25

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
48,49 Lei (incl. TVA)
40,75 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Rosu
  • Ciclamen
in stoc
Referinţă:
59042
Add to wishlist
Descriere

Leagănul este completarea perfectă pentru zona de joacă pentru copii din curte sau grădină. Acest leagăn din plastic este conceput pentru confortul și siguranța copiilor, oferind distracție și divertisment fetelor și băieților peste 2 ani.

Scaunul pentru leagan este realizat din plastic rezistent cu o forma anatomica ce ofera confort si sustinere corpului copilului. Pentru un plus de securitate, leagănul este echipat cu o centură de siguranță moale care se fixează cu o cataramă din plastic. Astfel, copiii se pot bucura de jocul lor în siguranță și fără griji.

Leaganul este potrivit pentru instalare atat in exterior cat si in spatii interioare precum tavanele. Cu frânghii care sunt puternice și durabile, înălțimea leagănului poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor fiecărui copil. Sarcina maximă a leagănului este de până la 20 kg, ceea ce îl face potrivit pentru copii de diferite vârste.

Leagănul este disponibil în patru culori diferite - verde, albastru, roșu și ciclamen, permițând copiilor să aleagă culoarea preferată.

Acest leagăn din plastic pentru copii este fabricat în Ucraina cu materiale de înaltă calitate, non-toxice și sigure pentru utilizare de către copii. Cu leagănul, copiii se vor distra și vor crea amintiri de neuitat din jocurile lor în aer liber sau în zona de joacă de acasă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59042

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 19075
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru orice jocuri in parc, pe plaja sau in apa. Vine cu un arc de plastic și carabinier pentru agățat, iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice...
Referinta: 13214
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care va incanta fiecare domnisoara. Pentru că conține tot ce aveți nevoie pentru unghii cu adevărat grozave - două markere colorate cu o perie și un stilou de decor, o foaie de...
Referinta: 19113
44,60 Lei (Fara TVA)
53,07 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale, alimentat cu baterii, care merge, își mișcă capul și coada și scoate sunete exact ca un elefant adevărat! O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere și va deveni cel mai bun prieten...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare