×

LEAGAN CLAR CU ANIMALE 2 CULORI

Leagăn strălucitor în 2 culori proaspete, decorat cu un autocolant - un animal vesel. Scaunul are o forma anatomica confortabila, fara margini ascutite si cu limitator frontal detasabil. Și pentru o siguranță și mai mare, este echipat cu o centură de siguranță care se fixează cu o cataramă din plastic. Leagănul este potrivit pentru instalarea în curte sau pentru agățat de tavan acasă. Cel mai minunat cadou care va aduce bucurie și nenumărate zâmbete pe fețele copiilor!

Sarcina maxima - 20 kg.

·      Culoare: 2 - selectați din butoanele radio

·      Dimensiuni in cm: 34,5 x 31 x 34

·      Lungimea fiecărei frânghii în m: 2,5

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
43,36 Lei (incl. TVA)
36,44 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Violet
in stoc
Referinţă:
59066
Add to wishlist
Descriere

Leagănul transparent pentru animale este completarea perfectă pentru o zonă de joacă pentru copii din curte sau grădină. Acest leagăn din plastic este conceput pentru fete și băieți peste 2 ani și oferă nu numai distracție, ci și siguranță pentru copilul dumneavoastră.

Sezutul leaganului are o forma anatomica confortabila, fara margini ascutite si cu limitator frontal detasabil, care ofera o stabilitate mai mare in timpul jocului. Pentru un plus de siguranță, leagănul este echipat cu o centură de siguranță care se fixează cu o cataramă din plastic. Sarcina maximă a leagănului este de până la 20 kg, ceea ce îl face potrivit pentru copiii mai mici.

Leagănul strălucitor este disponibil în 2 culori proaspete pe care le puteți alege din butoanele radio. Este decorat cu un autocolant al unui animal vesel, care va incanta orice copil.

Este fabricat din plastic non-toxic, care este durabil și ușor de curățat. Leagănul este potrivit atât pentru instalarea în curte sau grădină, cât și pentru agățat de tavan acasă. Acesta este cel mai minunat cadou care poate aduce bucurie și nenumărate zâmbete pe fețele copiilor.

Nu ezita să-i faci cadou copilului tău acest minunat leagăn din plastic cu frânghii care îi va oferi ore întregi de distracție și joacă în aer liber.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59066

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13214
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care va incanta fiecare domnisoara. Pentru că conține tot ce aveți nevoie pentru unghii cu adevărat grozave - două markere colorate cu o perie și un stilou de decor, o foaie de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare