×

LEAGAN CU SUNGI LUNGA SI ANIMALE 5 CULORI

Leagăn din plastic în 5 culori proaspete, decorat cu un autocolant - un animal vesel. Scaunul are o forma anatomica confortabila, fara margini ascutite si cu limitator frontal detasabil. Și pentru o siguranță și mai mare, este echipat cu o centură de siguranță care se fixează cu o cataramă din plastic. Leagănul este potrivit pentru instalarea în curte sau pentru agățat de tavan acasă. Cel mai minunat cadou care va aduce bucurie și nenumărate zâmbete pe fețele copiilor!

Sarcina maxima - 20 kg.

·      Culoare: 5 - selectați din butoanele radio

·      Dimensiuni in cm: 34,5 x 31 x 34

·      Lungimea fiecărei frânghii în m: 2,5

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 2 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
53,68 Lei (incl. TVA)
45,11 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
  • Verde
  • Rosu
  • Albastru verde
in stoc
Referinţă:
59067
Add to wishlist
Descriere

Leagănul de frânghie este completarea perfectă pentru zona de joacă pentru copii din curte sau grădină. Este fabricat din plastic rezistent și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru copiii de peste 2 ani. Sezutul leaganului are o forma anatomica confortabila, fara margini ascutite, pentru a asigura confort maxim in timpul jocului. Opritorul frontal detasabil previne alunecarea copilului, iar centura de siguranta cu catarama din plastic ofera siguranta suplimentara in timpul utilizarii.

Leagănul este decorat cu un autocolant al unui animal vesel, care va aduce un plus de dispoziție și distracție jocului copiilor.

Acest leagăn din plastic cu frânghii pentru copii este cadoul perfect pentru orice copil. Nu numai că va aduce bucurie și zâmbete pe chipul copilului, ci va oferi și ore nesfârșite de distracție și joacă. Se instalează cu ușurință atât în curte, cât și în podul casei, oferind varietate și oportunități copiilor de a se juca.

Nu ezita să-i oferi copilului tău acest leagăn grozav. Este o modalitate sigură de a face jocurile pentru copii și mai distractive și interesante!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59067

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Технок / Technok
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16103
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare