×

LEAGAN CU FLUIER ORION 5 CULORI

Leagăn colorat din plastic cu bavetă, potrivit pentru instalare în curte sau agățat de tavan acasă. Cel mai mare cadou pentru cei mai ascultători copii!

Sarcina maxima - 20 kg.

·      Culoare: roșu, albastru, galben, verde

·      Dimensiuni in cm: 33 x 40 x 35

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
  • Rosu
  • Ciclamen
in stoc
Referinţă:
59043
Add to wishlist
Descriere

Leagănul Whistle este completarea perfectă pentru o zonă de joacă pentru copii din curte sau grădină. Este realizat din plastic rezistent si durabil, care asigura siguranta si confort atunci cand copiii se joaca. Leagănul este echipat cu o frânghie de agățat, făcându-l ușor de montat atât în curte, cât și pe tavan acasă.

Fluierul incorporat in leagan adauga un element distractiv si interesant jocului copiilor.

Leagănul este disponibil în cinci culori diferite - roșu, albastru, galben, verde și roz, permițând copiilor să aleagă culoarea preferată sau să combine mai multe culori pentru un joc și mai luminos și distractiv.

Sarcina maximă a leagănului este de 20 kg, ceea ce îl face potrivit pentru copiii mai mici. Materialul din care este fabricat este plastic non-toxic, care este sigur pentru sănătatea copiilor.

Leagănul este cadoul perfect pentru cei mai ascultători copii cărora le place să se distreze și să se joace în aer liber. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete și le va oferi ore întregi de distracție și distracție.

Nu ezita să investești în acest minunat leagăn de frânghie pentru copii, care va face jocul copilului tău și mai interesant și distractiv.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
59043

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Orion
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05647
20,63 Lei (Fara TVA)
24,55 Lei (incl. TVA)
Un set de pistol interesante cu săgeți moi, două butoiașe și o țintă - grozav pentru jocul solo sau bătălii distractive cu prietenii. Distrează-te după bunul plac și fii calm - nu vei fi rănit, pentru că săgețile sunt...
Referinta: 12290
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Iepuraș, koala și maimuță - micuți veseli în culori strălucitoare care vor face fiecare copil să zâmbească. Alegeți un animal sau luați toată cutia (6 buc.). Pretul este pentru 1 bucata. ·       Dimensiunile...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21587
16,80 Lei (Fara TVA)
20,00 Lei (incl. TVA)
O zornăitoare panda de pluș cu un inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs. stimulând recunoașterea culorilor,...
Referinta: 05684
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți într-o luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o armă. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare