×

SET DE UNGHII SI MACHIAJ SIRENĂ

Set de manichiura si machiaj pentru copii, împachetat intr-un ambalaj distractiv cu motive nautice. Veți găsi 3 culori de lac de unghii + 3 tipuri de decorațiuni diferite, unghii artificiale, un separator sclipitor de degete, 3 culori de fard de pleoape în nuanțe calde și chiar o clemă grozavă - o coadă de sirenă acoperită cu paiete multicolore! 

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 3 x 28

·       Material: ingrediente non-toxice

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13098
Add to wishlist
Descriere

Setul de blister pentru unghii și machiaj „Sirenă” este jucăria perfectă pentru micile prințese cărora le place să se distreze cu machiajul și să aibă grijă de unghiile lor. Acest set de machiaj și manichiură pentru copii este ambalat într-un blister distractiv cu motive nautice, ceea ce îl face și mai atractiv pentru domnișoarele.

În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea un machiaj uimitor și pentru a vă decora unghiile. Sunt incluse 3 culori de lac de unghii care sunt potrivite pentru pielea delicată a bebelușului. Sunt în culori luminoase și vesele care vor adăuga și mai multă distracție jocului. În plus, setul include și 3 tipuri de decorațiuni diferite care pot fi așezate pe unghii după aplicarea lacului. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a crea diferite modele și de a-și exprima creativitatea.

Setul include și 3 culori de fard de pleoape în nuanțe moi. Sunt potrivite pentru pielea delicată a copiilor și sunt ușor de aplicat. Cu aceste umbre, domnișoarele își pot crea diferite machiaje și își pot exprima individualitatea.

Dar asta nu este tot! În set veți găsi și o clemă grozavă de păr - o coadă de sirenă, acoperită cu paiete colorate. Este accesoriul perfect care va da un aspect complet oricarei coafuri. Micuțele se pot distra creând diferite coafuri cu această clemă de păr și se pot simți ca niște adevărate sirene.

Setul de blister pentru unghii și machiaj „Mermaid” este fabricat din ingrediente non-toxice, ceea ce îl face sigur pentru utilizare de către copiii cu vârsta peste 3 ani. Este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Cu acest kit de frumusețe pentru copii, fetița ta se va distra și își va exprima creativitatea în timp ce are grijă de ea însăși. Este un cadou ideal pentru orice mica printesa care adora sa se machieze si sa aiba grija de unghiile ei.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13098

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13214
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care va incanta fiecare domnisoara. Pentru că conține tot ce aveți nevoie pentru unghii cu adevărat grozave - două markere colorate cu o perie și un stilou de decor, o foaie de...
Referinta: 63009
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
„Ready to Roll” te va transporta în lumea vehiculelor inspirate de personajele DC Comics! Alăturați-vă aventurii conectând toate cele 50 de piese de puzzle și magia vă va duce acolo în cel mai scurt timp! Realizate...
Referinta: 13107
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
Un set special pentru manichiura si machiaj, pentru micile printese deosebite! Veți găsi: 3 culori de lac de unghii pe bază de apă + 2 tipuri de decorațiuni diferite, unghii false roz, pilă în formă de inimă cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare