×

SET MARE DE COSMETICĂ

Un set special pentru manichiura si machiaj, pentru micile printese deosebite! Veți găsi: 3 culori de lac de unghii pe bază de apă + 2 tipuri de decorațiuni diferite, unghii false roz, pilă în formă de inimă cu sclipici, paletă de fard de pleoape în 12 culori și multe altele!

·       Dimensiuni pachet în cm: 40,5 x 4 x 25,5

·       Material: ingrediente non-toxice, plastic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13107
Add to wishlist
Descriere

Un set cosmetic mare într-o cutie este cadoul perfect pentru orice fetiță care adoră să se distreze cu machiaj și manichiură. Acest set special este făcut special pentru micile prințese cărora le place să se simtă frumoase și speciale.

În set vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea manichiura și machiajul perfect. Include 3 culori de lac de unghii pe baza de apa care sunt sigure pentru copii si usor de aplicat. Aceste lacuri sunt perfecte pentru domnisoarele carora le place sa isi schimbe culoarea unghiilor in functie de starea lor de spirit.

Pe langa lacuri de unghii, setul include si 2 tipuri de decoratiuni diferite care pot fi asezate pe unghii. Aceste decorațiuni sunt perfecte pentru a crea modele unice și creative de unghii. Micile prințese se vor bucura de posibilitățile nesfârșite de a crea diferite combinații și stiluri.

Setul include si unghii artificiale roz care pot fi puse peste unghii adevarate pentru a crea efectul unei manichiuri profesionale. Aceste unghii artificiale sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și sunt sigure pentru utilizare de către copii.

Pentru a obține manichiura perfectă, setul include și o pilă cu sclipici în formă de inimă. Această pila este ideală pentru modelarea și lustruirea unghiilor în timp ce adaugă strălucire și frumusețe mâinilor.

Pe langa manichiura, setul ofera si o paleta cu 12 culori de umbre care pot fi folosite pentru a crea diferite machiaje. Aceste umbre sunt ușor de aplicat și de amestecat. Micile prințese se vor distra creând diferite stiluri și exprimându-și individualitatea prin machiaj.

Acest set cosmetic este jucăria perfectă pentru fetele cărora le place să se distreze cu machiaj și manichiură și doresc să se simtă ca niște adevărate prințese.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13107

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16067
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Pentru toți cei mici cărora le place să repare diverse obiecte stricate! În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație - ferăstrău circular, șurubelniță, ferăstrău, ciocan și diverse elemente de fixare....
Referinta: 12309
34,26 Lei (TVA inclus) 21,59 Lei (Fara TVA) 25%
25,70 Lei (incl. TVA) 34,26 Lei
-25%
Cunoașteți organele și părțile corpului? Și știi exact unde sunt? O interpretare ușor diferită, dar infinit de distractivă a jocului preferat al tuturor copiilor - „Unchiul Doctor”. Încercați să găsiți locurile exacte...
Referinta: 19113
44,60 Lei (Fara TVA)
53,07 Lei (incl. TVA)
Un elefant moale, alimentat cu baterii, care merge, își mișcă capul și coada și scoate sunete exact ca un elefant adevărat! O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere și va deveni cel mai bun prieten...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare