×

PALETĂ DE MACHIAJ GIRAFĂ

O paletă de machiaj în forma unei girafe colorate cu capac glisant pe care micile zâne o vor aprecia. Paleta are 3 sertare, iar fiecare sertar conține un tip diferit de machiaj și anume umbre, fard de obraz și luciu. Ingredientele sunt absolut inofensive și se îndepărtează ușor cu apă!

·       Dimensiuni pachet în cm: 29 x 6,5 x 23

·       Material: ingrediente non-toxice, plastic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13121
Add to wishlist
Descriere

MAKEUP GIRAFFE IN A BOX este jucăria perfectă pentru micile prințese cărora le place să se distreze cu machiajul și să creeze look-uri uimitoare. Acest set de machiaj pentru copii oferă copiilor ocazia minunată de a se transforma în zâne magice și de a se bucura de ore nesfârșite de distracție și creativitate.

Principala caracteristică a GRIM GIRAFFE este designul său, care este o girafă cu capac glisant. Acest lucru face ca paleta să fie și mai atrăgătoare pentru copii, care vor fi încântați să descopere și să exploreze diferitele niveluri de machiaj. Paleta este împărțită în 3 nivele, fiecare nivel conținând un tip diferit de machiaj - fard de obraz, fard de obraz și luciu. Acest lucru le permite copiilor să creeze un machiaj divers și unic, care îi va transforma în zâne magice.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale MACHIAJULUI DE GIRAFĂ ÎN CUTIE este faptul că ingredientele folosite la realizarea machiajului sunt absolut inofensive și sigure pentru copii. Acest lucru este esențial, deoarece sănătatea și siguranța copiilor sunt primordiale. Ingredientele sunt ușor de îndepărtat cu apă, făcând procesul de demachiere rapid și sigur.

MAKEUP GIRAFFE IN A BOX este concepută pentru copiii de peste 3 ani, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de vârste. Acesta este setul perfect de machiaj pentru copii pentru micile printese carora le place sa se distreze si sa-si exprime creativitatea prin machiaj. Este un cadou perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie specială.

MAKEUP GIRAFFE IN A BOX se caracterizează prin înaltă calitate și durabilitate. Este conceput cu gândul la copii și oferă oportunități nesfârșite de distracție și creativitate. Acest set de machiaj pentru copii este modalitatea perfectă pentru ca copiii să învețe să aibă grijă de ei înșiși și să-și exprime individualitatea și potențialul creativ.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13121

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 12263
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
Rucsac grozav albastru-verde, potrivit pentru fete și băieți. Iar in interior vei găsi o surpriza - rucsacul se transforma într-o bucătărie compacta cu toate accesoriile necesare: oala, tigaie, tacâmuri/ustensile de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare