×

CAMION POMPIERI/CAMION POLIȚIE CU 5 MAȘINI ȘI ELICOPTER 51 CM

Un camion amuzant cu o fața zâmbitoare pentru toți cei mici care visează să devină polițisti sau pompieri când vor fi mari. Are 2 nivele, o platformă mobilă cu rampă, 5 mașini și un elicopter. În plus, veselul transportor auto are un mecanism inerțial, ceea ce îl face și mai interesant și mai dezirabil!

·       Culoare: albastru, rosu

·       Dimensiuni pachet în cm: 51 x 14 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
14471
Add to wishlist
Descriere

CAMION DE POMPIERI/POLIȚIE CU 5 MAȘINI ȘI ELICOPTER 51 CM este un set de joacă distractiv care îi va încânta pe toți cei mici care visează să devină polițist sau pompier atunci când vor fi mari. Acest tren are o față zâmbitoare și culori strălucitoare care îl fac și mai atractiv pentru copii.

Suportul auto are două niveluri care pot fi folosite pentru depozitarea mașinilor și a elicopterului. O platformă mobilă cu rampă permite încărcarea și descărcarea ușoară a vehiculelor. Copiii se pot distra mutând mașinile și elicopterul de la un nivel la altul, creând diferite situații și jocuri.

În plus, trenul auto este echipat cu un mecanism inerțial care le permite copiilor să-l pună în mișcare, lăsându-se și urmărindu-l mișcându-se singur. Acest lucru face jocul și mai interesant și distractiv pentru copii.

Acest set de joacă este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se joace cu mașinile de pompieri, mașinile de poliție și elicopterele. Aceștia se vor putea bucura de ore pline de distracție și aventură creând diferite scenarii și roluri, precum pompieri sau polițiști.

TRENUL DE POMPICI/POLIȚIE DE 51CM CU 5 MAȘINI ȘI ELICOPTER este compact și ușor de transportat, făcându-l ideal pentru joacă acasă sau în aer liber. Copiii îl pot lua cu ei peste tot și se pot distra alături de prietenii lor.

Acest set de joacă îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. A fost creat cu divertismentul și dezvoltarea fanteziei și imaginației copiilor în minte.

Obțineți acest set de joacă și lăsați copilul să se bucure de ore nesfârșite de distracție și joacă. Va învăța să-și dezvolte abilitățile și să creeze diferite scenarii transformându-se într-un pompier sau un ofițer de poliție. Acest set de joacă este o modalitate ideală de a încuraja imaginația și creativitatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14471

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14563
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Un camion de transport auto cu 2 niveluri care transportă 4 formule. Cu el vă puteți distra afară sau acasă, puteți lua cărucioarele pe rampă, le puteți transporta, organiza curse și veniți cu diferite scenarii....
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Referinta: 05701
2,93 Lei (Fara TVA)
3,49 Lei (incl. TVA)
Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoritor în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul armei cu apă și porniți în bătălii fascinante de vară! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare