×

CAMION/ ELICOPTER DE INCENDII

Un camion amuzant cu o față zâmbitoare pentru toți cei mici care visează să devină polițisti sau pompieri când vor fi mari. Are un mecanism inerțial, o platformă cu rampă si un elicopter specializat. În plus, pălăria șoferului vesel poate fi scoasă și îmbrăcată, ceea ce face jucăria și mai interesantă și mai dezirabilă!

·       Dimensiuni pachet în cm: 31 x 11 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
14472
Add to wishlist
Descriere

POMPIER/POLIȚIST CU ELICOPTER este un camion distractiv conceput pentru toți cei mici care visează să devină polițist sau pompier când vor fi mari. Această jucărie este perfectă pentru dezvoltarea imaginației copiilor și a jocului de rol, permițându-le copiilor să se bucure de a juca rolul unui polițist sau pompier.

Mașina are un mecanism inerțial care îi permite să se miște independent după ce a fost pusă în mișcare. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv pentru copii. Suportul auto are o platformă cu rampă care poate fi folosită pentru încărcarea și descărcarea mașinilor mici. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scene și situații folosind diferite vehicule.

În plus, transportatorul auto are și un elicopter specializat. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scene și misiuni folosind, de asemenea, elicopterul. Aceștia se pot bucura de rolul de pilot pompier prin salvarea oamenilor și stingerea incendiilor.

Setul de joacă este disponibil în două culori - albastru și roșu. Acest lucru permite copiilor să aleagă culoarea care le place cel mai mult sau care se potrivește cu rolul lor preferat - polițist sau pompier.

POMPIER/POLIȚIST CU ELICOPTER este un set de joacă pentru copii care oferă copiilor jocuri interesante și distractive cu scene de poliție și de incendiu. Este perfect pentru băieții care iubesc mașinile și jocurile de rol. Jucăria dezvoltă imaginația, creativitatea și abilitățile sociale ale copiilor, permițându-le copiilor să se bucure de rolurile de polițist sau pompier.

TRENUL ELICOPTERILOR POMPIERILOR/POLIȚIȘTII este cadoul perfect pentru orice copil care iubește mașinile și visează să devină polițist sau pompier!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14472

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13204
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
·       Dimensiuni pachet în cm: 20 x 5,5 x 25 ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 05691
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți. ·       Dimensiunile pachetului in cm:...
Referinta: 05719
58,62 Lei (Fara TVA)
69,76 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această minunată mitralieră mare cu lunetă! Este cu adevărat impresionant ca dimensiune, iar când adaugi sunetul și efectele de lumină pe care le generează atunci când este filmat, nu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare