×

SET MAȘINI METALICE CU MÂNER 4 BUC.

Un set de colecție de 4 cărucioare cu aspect atractiv - diferite modele și culori, din metal și plastic rezistent. Setul vine cutie , care este dezasamblată în 4 cutii separate cu uși transparente. Și mai ales pentru tăticii-colecționari – cutiile sunt concepute pentru agățarea pe un perete sau pe altă suprafață. Așa că fiecare oaspete se va putea bucura de colecția ta grozavă!

Seturile sunt disponibile individual sau într-o cutie de 12. Pretul este pentru 1 buc.

·       Dimensiuni de 1 set in cm: 9 x 4 x 18,5

·       Dimensiunile intregii cutii in cm: 28 x 17 x 19

·       Material: metal, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,76 Lei (incl. TVA)
21,65 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14384
Add to wishlist
Descriere

Setul cărucioare metalice 4 buc. cu maner este cadoul perfect pentru orice colectionar sau doar pentru un copil caruia ii place sa se distreze cu masinile mici. Aceste cărucioare sunt perfecte pentru a-ți construi propria colecție sau pentru a te juca cu prietenii.

Acest set de colecție include 4 cărucioare metalice cu aspect atractiv, fiecare model este diferit și vine într-o culoare diferită. Sunt fabricate din metal puternic și plastic special non-toxic, ceea ce le face extrem de rezistente și durabile. Sunt create cu atentie la detalii si sunt o adevarata bucurie pentru orice mic colectionar.

Setul vine intr-o cutie care se dezasambla in 4 cutii separate cu usi transparente. Acest lucru le permite copiilor să vadă și să aleagă cărucioarele pe care doresc să le folosească pentru joacă. În plus, cutiile sunt adaptate pentru a fi agățate pe un perete sau pe altă suprafață, făcându-le ideale pentru expunerea colecției. Astfel, fiecare oaspete se va putea bucura de marea colecție de cărucioare metalice.

Aceste carucioare mici metalice sunt potrivite pentru copiii peste 3 ani. Sunt proiectate pentru siguranța copiilor și sunt complet sigure pentru a se juca. Materialele folosite pentru producerea lor sunt de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele de siguranță.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau sau pe cineva caruia ii place sa colecteze acest minunat set de carucioare metalice. Sunt distractive, durabile și garantate că vor fi o modalitate bună de a te distra și de divertisment.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14384

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Hot Wheels
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06473
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 17 x 16 ·      Alimentare : 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare